Moda

Elegantni smeđi UGG modeli čizmica koje bismo nosili uz lepršave haljine!

Viktoria Mikulić 13. siječnja 2021.

Jedan model nas je posebno očarao...

Australski UGG je jedan od najpoznatijih svjetskih brendova kada je u pitanju zimska obuća. Njihove čizmice osvojile su mase diljem svijeta, a posebice pripadnice nježnijeg spola koje ih neumorno kupuju svake zimske sezone.

Njihov krzneni modeli su postali statusni simbol i nemoguće je ne primijetiti ih. Potpuno su jedinstvene u odnosu na ostale i tko god je imao original, odmah će uočiti kopije.

Prvenstveno ih volimo zbog neupitne kvalitete koja garantira toplinu čak i kada temperature dosegnu nulu. Potom i udobnosti koju pruža njihova unutrašnjost, kao i potplat.

Najprepoznatljiviji su cozy modeli koji iz sezone u sezonu dolaze u različitim bojama i detaljima poput mašnica, glittera, zvjezdica i slično.

Uz njih, tu su i neki drugi primjerci koji su na jednak način ugodni oku, poput ovih triju čizmica koje su se upravo pojavile na njihovom webu.

Uz klasične, UGG ponekad lansira i profinjenije verzije koje su namijenjene za one ljepotice koje njeguju sofisticirani stil odijevanja. Mi smo izdvojili tri najženstvenije gležnjače od antilopa, koje će svojom pojavom plijeniti pažnju u narednim mjesecima.

Čim se situacija malo smiri, već ih možemo zamisliti kako vladaju gradskim asfaltom, u kombinaciji s mini torbicama i lepršavim cvjetnim haljinama.

Dok dva modela dolaze u boji lješnjaka i krase ih vezice i krzno, tu su i treće čizmice koje su ujedno i vodootporne te rezervirane za promjenjivo vrijeme. One su nam nekako najviše glam, zbog svoje jednostavnosti i šarmantne pete, kao i ove totalno cool smećkaste nijanse.

Sva tri modela dostupna su putem UGG službene stranice.