FOTO by Asos

Moda

Wow! Tres chic čizmice s Asosa u light pink nijansi!

Krešimir Šustić 13. studenoga 2020.

Modni odabir koji će unijeti dozu ženstvenosti i elegancije u naše kombinacije

Trgovinama trenutno prevladavaju modeli obuće koji dolaze u klasičnoj jesenskoj paleti zemljanih i toplih nijansa, te se samim time savršeno uklapaju u naše dnevne i večernje lookove.

Hodajući gradom, zamijetili smo da dominiraju robusne gležnjače u crnoj i bijeloj boji, visoke čizme od brušene kože, kao i bezvremenske tenisice.

No kako bi se izdvojili iz mase i zablistali u originalnom izdanju, bacili smo se u potragu za primjercima obuće koji će nam pomoći da svoje kombinacije upotpunimo upečatljivim šarenim tonovima.

Tako nas je modni radar odvukao na stranice web shopa Asos, koji je poznat po tome da obiluje mnoštvom zanimljivih stvarčica iz svijeta odjeće, obuće i statement modnih dodataka.

U moru raznih, pronašli smo neodoljiv par gležnjača za koje smo uvjereni da će podići svaki stajling na viši nivo, pogotovo ako ih kombiniramo s kontrastnom bojom poput crne ili bijele.

Dolaze u light pink nijansi, napravljene su od brušene kože u nabranom izdanju s tankom petom koja je idealna za unos ženstvenosti i sofisticiranosti u outfite.

Jednako dobro se mogu spojiti s omiljenim trapericama, kožnim hlačama, suknjama i haljinama u svim elegantnijim izdanjima koja će uz njih biti totalno chic.

Svoj primjerak ovih neodoljivih čizmica uz koje će svaka modna kombinacija biti podignuta na viši nivo možete nabaviti klikom na LINK.