FOTO by Adidas

Moda

Baršunasta adidas haljina i kožna jakna modni su seksepil!

Krešimir Šustić 10. studenoga 2020.

Stvorena da blista u casual kombinacijama uz bijele tenisice ili robusne gležnjače

Stiglo nam je doba godine u kojem prvo što ugledamo kada pogledamo kroz prozor je siva i gusta magla zbog koje nemamo volje izaći iz kreveta.

Kako sati odmiču, sunce se svojim toplim zrakama uspije probiti na gradske ulice i donijeti nam tračak nade da još uvijek možemo nositi neke od favorita iz jesenskih kolekcija.

Prije nego svoju garderobu totalno prilagodimo zimi, još ćemo neko vrijeme uživati u laganijim komadima odjeće, pogotovo ako imamo prilike obavljati obaveze u popodnevnim satima.

Među najpoželjnijim stvarčicama su definitivno haljine koje možemo nositi i u ležernim gradskim kombinacijama, ali i u onim poslovnim i večernjim, koje su elegantnije i sofisticiranije.

Sportski brend adidas, svako malo nas iznenadi novitetom koji nas obori s nogu i poželimo ga istog trena posjedovati u svojoj privatnoj kolekciji trendi stvarčica.

Ovog puta je na svoj web shop u ponudu uvrstio neodoljivu turtle neck haljinu u crnoj boji, koja je napravljena od božanstveno mekog materijala, baršuna.

Jednostavna, a posebna ljepotica dolazi u dužini do koljena, te je idealna za spoj s kožnom jaknom, robusnim gležnjačama ili običnim bijelim tenisicama.

Nadamo se kako ćemo je uskoro ugledati diljem adidas trgovina u Hrvatskoj. Ako vas zanima više detalja o istoj, potražite ih na LINKU.