FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

Nova Tommy Hilfiger haljina idealna je za posao i afterwork druženja!

Krešimir Šustić 21. listopada 2020.

Otisak rukopisa čini je upečatljivom i privlačnom

Modni mogul Tommy Hilfiger dobro je poznat svim zaljubljenicama u modu koje vole posjedovati najbolje komade odjeće u svojim garderobama i njima osvajati gradske ulice.

Istoimena američka robna marka svojim vjernim obožavateljicama iz sezone u sezonu servira neodoljive stvarčice koje možemo kombinirati u dnevnim i večernjim izdanjima.

Osim što izgledaju stylish i trendi, svojim imenom jamče kvalitetu koja nam je svima prijeko potrebna, pogotovo kada se radi o dizajnerskim predmetima za koje izdvajamo poveću količinu novaca.

Odlučili smo prošvrljati web shopom brenda i istražiti koji su to ključni komadi u novoj jesensko/zimskoj sezoni, te koje odjevne predmete jednostavno moramo posjedovati u privatnim kolekcijama.

Za oko nam je zapela haljina koja nas je istog trena primamila svojim neodoljivim dizajnom u tamno plavoj i crvenoj boji s uzorkom rukopisa.

Zavodljiv model midi dužine s prorezom na prednjoj strani dolazi s mašnom koja se veže oko struka i djeluje totalno elegantno i sofisticirano.

Idealna je za poslovne lookove u kombinaciji s visokim čizmama, kaputom ili gležnjačama, ali i za afterwork druženja uz čašicu omiljenog pića s najboljim frendicama.

Svoj primjerak ove zavodljive ljepotice koja će svojom pojavom osvajati znatiželjne poglede gdje god se pojavili, možete nabaviti u najbližoj poslovnici ili klikom na LINK.