FOTO by Mohito

Moda

Uz Mohito točkastu suknju od tila, romantičan look dobiva ocjenu 10

Krešimir Šustić 20. listopada 2020.

Elegantna, sofisticirana i upečatljiva!

Nove kolekcije koje su pristigle na police trgovina daju nam savršen uvid u to kakva nas modna sezona očekuje i koji će komadi biti must-have.

Svako godišnje doba donosi nekoliko ključnih stvarčica koje fashionistice s oduševljenjem smjeste u svoje ormare, znajući da upravo u njima mogu osvojiti cijeli svijet.

Jesen je sama po sebi tmurna i siva, što znači da je pravo vrijeme da svoje garderobe nadopunimo toplijim odjevnim predmetima, ali i onim klasičnim koji ne izlaze s liste trendova.

Jedan od takvih je i ženstvena kraljica dnevnih i večernjih kombinacija, suknja, koja nam dolazi u bezbroj različitih izdanja stvorenih da zablistamo na gradskim ulicama.

Od pletenih, midi, mini i dugih, najviše se ističe model napravljen od tila koji unosi romantičnu notu u naše outfite, pogotovo u one kojima pokušavamo šarmirati bolju polovicu.

Brend Mohito je među svoje novitete ubacio ljepoticu u klasičnoj crnoj boji, ukrašenu neodoljivim točkastim uzorkom, koji će i ove sezone biti aktualan i rado viđen.

U casual lookovima je možemo kombinirati s tenisicama, niskim gležnjačama i upečatljivom jaknom, dok za večernje šetnje gradom i odlazak na spoj iz snova, odlično pristaje uz visoki model gležnjača, kaput i statement torbicu.

Svoj primjerak možete potražiti u najbližoj poslovnici ili ga naručiti online klikom na LINK.