FOTO by Gucci / Instagram @hydrogenmagazine / Gucci / Natasha Zinko

Bizar

5 bizarnih modnih trendova koji će nas pratiti ove sezone

Krešimir Šustić 08. listopada 2020.

Biste li se usudili nositi ove komade?

Svaka nova sezona donosi nam pregršt modnih trendova koje u većini slučajeva s radošću prihvaćamo kao sastavni dio naše garderobe jer nam se sviđaju.

No, postoji i druga strana priče, točnije komadi koji nam i nisu baš toliko privlačni, te ih smatramo bizarnima i ‘van svake pameti’.

Poštujemo i prihvaćamo različite ukuse, stoga tko se vidi u 5 stvarčica koje smo pronašli na internetu neka ih s guštom nosi.

Nakit za oči

Na prošlotjednom pariškom tjednu mode, za oko nam je zapeo jedan neuobičajen nakit, pomalo ekstravagantan, koji do sada nismo imali prilike vidjeti.

Radi se o pozlaćenim “naočalama” koje zapravo nisu naočale već modni dodatak za lice kojima je svrha očito da budemo u centru pozornosti.

Gucci “prljave” traperice i tregerice

Gucci je jedan od onih brendova koji mogu prodati doslovno svaki proizvod jer je svojim imenom i bogatom prošlošću na samom tronu modnog svijeta.

Ove je godine u prodaju izbacio traperice i tregerice koje izgledaju kao da su zaprljane travom zbog zelenih mrlji koje imaju po sebi.

Dvostruke traperice

Traperice su bezvremenski klasik koji svatko od nas ima u svom ormaru i upravo zato što ih možemo nositi u doslovno svim prilikama, zauzimaju posebno mjesto u našim srcima.

Jedinstvene dvostruke traperice imaju dva pojasa, izgledaju kao da su reperske hlače koje su se nosile devedesetih, a najbolje od svega je da su skroz rasprodane.

Ralph Lauren kombinezon

Američki brend koji je omiljena destinacija za klasične polo majice i veste, u svojoj novoj kolekciji je predstavio model kombinezona koji izgleda zaprljano.

Iako mu je cijena £620, što je negdje oko pet tisuća kuna, vjerujemo kako će se pronaći pojedinci koji će ga ponosno nositi na gradskim ulicama svjetskih modnih metropola.

Gucci haljine za muškarce

Visoka moda je oduvijek pomicala granice i bila na meti kritičara koji su je osuđivali u javnosti, ne znajući da je baš zato i volimo.

Brend Gucci je napravio pravu pomutnju lansiranjem dva modela haljina za muškarce, koje su mu svakako napravile dobru promociju i ponovno ga stavile u centar pozornosti.