FOTO by Asos

Moda

Baršunaste, pinky i s mašnicom – slingbacksice s Asosa stavljamo u košaricu!

Viktoria Mikulić 02. kolovoza 2020.

Omiljenu zimsku tkaninu prisvojili smo i u ljetnim mjesecima...

Baš poput torbica, cipele su jedan od najprodavanijih modnih detalja koji se iz sezone u sezonu javlja u mnoštvo različitih izdanja, dezena i boja.

Tenisice su najzastupljenija obuća preko dana, a u stopu ih slijede i espadrille. Stvorene su za ležernije prigode, no u današnje vrijeme lako se uklapaju i za one poslovne.

Ako govorimo o najelegantnijoj obući koja svaku pripadnicu nježnijeg spola može vinuti u nebesa, to su definitivno visoke potpetice. Ovakva vrsta obuće ne samo da izdužuje siluetu, već se nošenjem istih osjećamo atraktivnije, a pritom i samopouzdanije.

Naravno one nisu rezervirane za svakodnevno nošenje upravo zbog visine potpetice i rijetko koja dama u njima može provesti sate.

Stoga smo mi pronašli savršenu alternativu koja je istodobno osvojila modne piste i gradski asfalt – riječ je o slingbacksicama koje najčešće dolaze s remenčićem i ističu se otvorenom petom.

Za one koji njeguju nešto profinjeniji look i uvijek su u skladu s najnovijim modnim trendovima, neodoljive slingbacks cipele bit će pun pogodak kako za svakodnevne aktivnosti, tako i za večernje izlaske.

Mi smo upravo pronašli jedan chic primjerak od baršuna, tkanine koju preferiramo zimi, a koju smo sada spremni uvrstiti i u ljetni ormar.

Model u nježno rozoj boji dolazi s Asosa, a ističe se preslatkom mašnicom i potpeticom od 6,5 cm koju s lakoćom možemo uklopiti u svakodnevni život.

Ljeti je sve dopušteno pa se ne ustručavajte ove ljepotice nositi u mnoštvo varijanti, od ležernijeg outfita poput traperica i bijelog T-shirta do kombinacije s lepršavom haljinom.

Ove must-have Asos slingbacksice možete pronaći na linku po cijeni od $48.00.