FOTO by DANIDI

Moda

Najživopisnija paleta boja utkana u novu DANIDI mini kolekciju torbica!

Viktoria Mikulić 02. srpnja 2020.

Čak i oni koji ovog ljeta nisu planirali kupovati novi modni dodatak, sada bi se mogli predomisliti...

Torbica nikada dosta, moto je gotovo svake pripadnice nježnijeg spola. Kako i ne bi kada danas ovaj bezvremenski accessories ne predstavlja samo nužnu stvarčicu u koju stavljamo samo esencijalne potrepštine, već je daleko više od toga.

Torba je obavezan modni suputnik u svim prilikama koji zamjenjuje nakit ili bilo koji drugi detalj i podiže svaki modni look na elegantniji nivo.

Domaći brend DANIDI već godinama pratimo i taman kada smo pomislili da nas ne mogu dojmiti više nego što već jesu, svaki put se iznova predomislimo.

Njihove torbice nisu samo u skladu s najnovijim modnim trendovima, već je u njih utkana sva ona ljepota kojom zrači svaka žena u trenutku kada je primi u ruke i pridoda svojoj garderobi.

Ljeto je stvoreno za vibrantne boje koje se ističu na svakom koraku, a DANIDI novitete nemoguće je ne primijetiti.

Za ovu sezonu lansirali su mini liniju torbica koja skriva nekoliko različitih dragulja. Od mini torbica za večernje izlaske, matching primjeraka za mamu i kćer do jedinstvenih modela koje možemo nositi tijekom svih dnevnih aktivnosti, DANIDI torbe naši su favoriti za ljetne dane.

Boja fuksije, omiljena narančasta nijansa, metalik boja, ružičasta rapsodija ili klasik u bijelim tonovima koji će se s lakoćom uklopiti uz svaki outfit?

Ove neodoljive nijanse totalni su must-have u nadolazećim mjesecima uz koje ćete nesumnjivo primiti brojne komplimente. Na vama je samo da odlučite jeste li više za klasičan model koji ćete nositi preko ramena, bucket bag, nežne ili upečtljive boje…

Lepršave haljine i suknje, palazzo hlače, topići satkani od broderie uzorka ili profinjeni kombinezoni ili običan jeans – pristajat će uz štogod ih nosili, a svi pogledi bit će usmjereni prema vašem najdražem modnom dodatku.

Ručni rad, šarmantan dizajn, visoka kvaliteta i pristupačne cijene samo su neke od odlika kojima se DANIDI kreativan tim već godinama može dičiti, a vjeruemo da će tako ostati u budućnosti.

Za detaljnije informacije o novoj mini kolekciji torbica posjetite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.