FOTO by PR

Ljepota

Najdragocjeniji sastojak kože svojom novom inovativnom formulom otključava mladolikost!

PR 26. lipnja 2020.

Bore i vlagu na našem licu zamjenjujemo svježinom i blistavošću...

Advanced Nutrition Programme predstavlja novi premium suplement za kožu Skin Moisture Lock–jedinstvenu kombinaciju hijaluronske kiseline i ceramida.

Hijaluronska kiselina jedan je od najdragocjenijih sastojaka kože. Veže vlagu u dubljim slojevima kože, smanjuje plitke i duboke bore te zaglađuje njezinu površinu. Ceramidi pak sprječavaju gubitak vlage i jačaju zaštitnu barijeru.

Upravo to nudi formula novog suplementa Skin Moisture Lock britanskog brenda Advanced Nutrition Programme.

Zahvaljujući posebnoj tehnologiji spojio je oblike koji se inače ne mogu lako kombinirati: molekule koje vole ulje (ceramide) i molekulu koja voli vodu (hijaluronsku kiselinu), a sve to u mekanom gelu.

Rezultat je jedinstveni all-in-na dodatak prehrani koji čuva svježinu kože, zadržava vlagu i čini ten punijim i glađim.

Kome je namijenjen:

  • Zreloj, stanjenoj koži
  • Suhim tipovima kože
  • Osjetljivoj koži sklonoj perutanju
  • Koži izloženoj okolišnim toksinima

Ključne dobrobiti:

  • Smanjuje bore
  • Zaglađuje kožu
  • Vraća joj mladenačku punoću
  • Hidratizira beživotnu kožu bez sjaja
  • Obnavlja suhu i dehidriranu kožu iznutra
  • Zadržava vlagu*
  • Podmazuje stanice kože

Naša pilot-studija pokazala je da Skin Moisture Lock*:

  • Povećava hidrataciju 64%
  • Smanjuje dubinu bora 28%
  • Poboljšava strukturu kože 20%
  • Povećava glatkoću 20%

Što je hijaluronska kiselina?

Hijaluronska kiselina prirodna je tvar u dermalnom sloju kože koja popunjava međustanični prostor. Pripada skupini glikozaminoglikana (GAG), dugih molekula koje imaju veliku moć zadržavanja vode.

Hijaluronska kiselina čini dio izvanstaničnog matriksa koji popunjava praznine između kolagenskih i elastinskih vlakana te ima važnu strukturnu funkciju: održava punoću i čvrstoću dermisa. Biološkim starenjem i utjecajem okolišnih čimbenika hijaluronska se kiselina „troši“ te postaje glavnim krivcem za pojavu bora i smanjenje volumena kože.

Što su ceramidi?

Ceramidi su prirodni lipidi, ponajviše zastupljeni u epidermisu,odnosno rožnatom sloju (stratum corneum). Važni su za očuvanje zdravlja kože jer sprječavaju gubitak vlage i istodobno je štite od bakterija, toksina i prljavštine.

Vanjski i unutarnji čimbenici poput starenja, onečišćenja, loših prehrambenih navika, izloženosti kemikalijama, čak i promjene godišnjih doba, mogu utjecati na gubitak ceramida. Posljedica je manjak vlage u koži, koja postaje suha, stanjena, gruba i naborana.

Advanced Nutrition Programme linija je proizvoda koji ne sadrže gluten, mliječne dodatke, kvasce te umjetna bojila i arome.Pridonosi i očuvanju okoliša time što je plastiku za jednokratnu uporabu u potpunosti zamijenio ekološkim papirnatim pakiranjima iscrtanim biljnom tintom.

Sastojci su pomno ispitani i trostruko testirani, u skladu s najvišim standardima kvalitete i čistoće.

Skin Moisture Lock dostupan je u DermaCare centrima, partnerskim salonima i klinikama te na autoriziranoj web stranici dermacare.hr. U pakiranju je 60 kapsula, a cijena proizvoda je 594 kune.

Skin Collagen Support–potpora koži bez premca

Inovativna formula novog Skin Collagen Supporta snagu crpi iz mješavine prirodnih sastojaka koji simultanog rade kolagen, čuvaju njegovu strukturu i potiču sintezu

Svjedoci smo kako slavne osobe i društvene mreže mogu u kratkom vremenu probuditi naš apetit za pripravcima s kolagenom i navesti nas da taj sastojak postane neizostavan u našim jutarnjim smoothiejima i bullet proof kavi.

Skin Collagen Support britanskog brenda Advanced Nutrition Programme postaje pionir estetske nutricije.Prvi se putu tom suplementu objedinjuju sastojci koji dokazano izgrađuju i štite kolagen s inovativnim komponentama.

Nutricionistica Lorraine Perretta,glavna savjetnica brenda,otkriva kojim su se kriterijem vodili pri stvaranju novog proizvoda: „Usredotočili smo sena supstancije čijij e učinak potvrđen u više od stotinu kliničkih studija. Formula Skin Collagen Supporta domišljata je fuzijacinka, MSM-a, ekstrakta koštica grožđa, vitamina C i koncentrata dinje koji obiluje superoksid dizmutazom (SOD) – iznimno snažnim antioksidansom.“

Pomno odabrani sastojci djeluju sinergijski:inteligentne kapsule simultano grade, aktiviraju i štite kolagen i elastin, osnovne gradivne elemente kože. Primjeren je i veganima, što je u svijetu kolagenskih pripravaka rijetkost.

Vitamin C esencijalan je za proizvodnju kolagena. Pomaže u stvaranju zavojitih kolagenskih vlakana i time ih učvršćuje.

MSM je izvor sumpora koji pridonosi izgradnji keratina, jednog od glavnih strukturnih elementa kože, kose i noktiju. Novija istraživanja pokazuju kako štiti kolagen od cross-linkinga.

Ekstrakt sjemenki grožđa iz francuske pokrajine Champagne koncentrat je antioksidansa koji priječi razgradnju kolagena.

Koncentrat dinje bogat je moćnim antioksidansom SOD čija se razina u organizmu s godinama smanjuje. Studije su potvrdile da je nužan za očuvanje kolagenskih vlakana koja propadaju zbog utjecaja slobodnih radikala.

Nakon tromjesečnog testiranja Skin Collagen Supporta 85% korisnika potvrdilo je povećanje elastičnosti kože oko očiju te smanjenje bora.To je osobito važno zato što se na ovom delikatnom području najprije uočavaju znakovi starenja.

Skin Collagen Support dostupan je u DermaCare centrima, partnerskim salonima i klinikama te na autoriziranoj web stranici dermacare.hr. U pakiranju je 60 kapsula, a cijena proizvoda je 340 kuna.