FOTO by Zara

Moda

Haljina s broderie uzorkom iz Zare je nagrada za kraj radnog tjedna!

Krešimir Šustić 29. svibnja 2020.

Upravo je njezina jednostavnost čini upečatljivom!

Iako nam je ova godina počela turbulentno i donijela nam pregršt novih pravila i mjera opreza, to nas u nijednom trenutku nije obeshrabrilo da nastavimo s našom omiljenom aktivnošću, shoppingom.

Romantična baby blue poslastica iz Reserveda dolazi u točkastom uzorku

S obzirom na to da nam je ljeto pred vratima, sada je pravi trenutak da uhvatimo trendi komade i krenemo s pripremom za najtoplije godišnje doba koje će po svemu sudeći biti popraćeno modnim poslasticama u kojima ćemo osvajati gradske ulice i rive uz najljepše more na svijetu.

Znamo da su glavni aduti stvarčice napravljene od lepršavih i prozračnih materijala u kojima možemo neometano obavljati svakodnevne aktivnosti, a da pritom izgledamo stylish.

Svatko ima nekog svog favorita, no gledajući širu sliku, haljine su totalni pogodak koji se zavukao pod kožu svima nama, čak i onima koji donedavno nisu bili ljubitelji istih.

Izlozi vrve od krasotica u šarenim i veselim tonovima, s cvjetnim i točkastim uzorkom, a među njima se krije i broderie, za kojeg znamo da je spas kada nastupe velike vrućine.

Švrljajući internetom, već na našoj prvoj modnoj postaju Zari pronašli smo jednu krasoticu u kojoj ćemo zaboraviti na sve brige ovoga svijeta i prepustiti se čarima sunčanih dana pred nama.

Dolazi nam u klasičnoj bijeloj boji s pojasom oko struka koji se veže u oblik mašne, te je možemo nositi uz espadrille, tenisice, sandale ili omiljeni par natikača u svim prigodama.

Klikom na LINK ovaj pomalo rustikalni model haljine može postati glavna uloga vašeg outfita ovog ljeta od koje se nećete odvajati.