FOTO by Next

Moda

Bijela boja, prozirni rukavi i točkice su sve što nam treba ovih dana!

Krešimir Šustić 13. svibnja 2020.

Ako se nečega ne možemo zasititi, onda su to definitivno točkice!

Sada je pravo vrijeme da izvadimo svoje najbolje komade iz ormara, odjenemo ih i krenemo u osvajanje gradskih ulica. Napokon možemo zablistati u punom sjaju i zamijeniti cozy i široke krpice onim fancy i elegantnim. Iako se život nakon karantene još nije vratio na staro, sama pomisao da napredujemo u nama stvara osjećaj sreće.

Povratak u trgovine nikada nije bio tako veličanstven, a online shopping konačno možemo zamijeniti onim dobrim starim fizičkim. Hodajući gradom zamijetili smo da se s oduševljenjem nosi popularni uzorak koji se smatra favoritom ove godine. Riječ je naravno o točkastom uzorku koji nam donosi vintage ruho u našu svakodnevicu i izgleda bolje nego ikada.

Danas smo pronašli dvije stvarčice na web shopu britanskog brenda Next koje izazivaju pažnju svojim dizajnom, a ne sumnjamo da će osvojiti i vaša srca, baš kao što su i naša.

Predivna haljina u bijeloj boji ispunjena je crnim točkicama i zrači elegancijom koja će osvojiti sve oko vas. Savršen je izbor za izlaske i romantične večere s boljom polovicom koji će biti popraćeni najboljim stilskim odabirom, a vas će učiniti pravom divom, pogotovo ako je kombinirate s omiljenim parom sandala.

Bijela majica je klasik koji svi posjedujemo u svojoj garderobi, no ovaj model s točkicama uistinu je sve što vam treba u trenucima kada ne znate što bi odjenuli. Možete je bez problema kombinirati uz suknje i najdraži par traperica, a prilika u kojoj odlučite isfurati ovu trendy krasoticu bit će zapamćena kao jedna od vaših boljih modnih priča.

Artikli trenutno nisu dostupni, ali se nadamo da će uskoro dobiti svoje mjesto na web shopu.