FOTO by TopShop

Moda

U potrazi ste za savršenim topom? Mi imamo rješenje!

Krešimir Šustić 07. svibnja 2020.

Cvijeće ili lubenice?

Ponekad nas traženje idealnog komada odjeće zna toliko umoriti da nas zaboli glava i izgubimo volju za životom.

Uvijek se trudimo izgledati čim bolje, a to zahtijeva poznavanje modnog svijeta i praćenje trendova koje nam diktiraju poznati dizajneri i trendseterice na svojim profilima društvenih mreža.

£25

Jedan od povratnika iz 90-ih je mali slatki top, koji se donedavno nosio samo u sportskim look-ovima, a danas ga većina curka posjeduje u svojim privatnim kolekcijama.

Njegova prednost je što ga možemo nositi uz vruće hlačice, suknje ili omiljeni par traperica i pritom izgledati senzualno i ženstveno.

£39

Favorit je za kojim posežemo u raznim prilikama, pa smo se odlučili baciti u potragu za statement komadima koji će od vas napraviti pravu modnu ikonu s koje nitko neće skidati pogled. Naš modni radar ovoga nas je puta odveo na web shop britanskog brenda TopShop jer poznavajući kvalitetu i raznovrsnost koju nam nudi, uvjereni smo da se tamo krije nešto posebno.

Naša srca osvojila su dva modela i bila bi velika žalost da ih propustite u moru šarenila koje nam nude high street brendovi. Prvi je nježan i romantičan, a dolazi nam u krem boji s nezaobilaznim cvjetnim uzorkom. Idealan je za elegantne lookove u kojima ćete izgledati baš poput hollywoodskih diva.

Drugi je cool i također dolazi u krem boji, ali ga krase neodoljive ljetne voćke, lubenice. Njega možete nositi uz traperice ili suknje u kombinaciji s omiljenim sandalama ili tenisicama.