FOTO by Sinsay

Moda

Sinsay platnene tenisice u točkastom ruhu za samo 89,90 kuna

Krešimir Šustić 24. travnja 2020.

Puderasta i nježna nijansa ili klasična crna?

Proljetno/ljetna sezona poznata je po izrazito toplom vremenu, pa nam tako u skladu s time, omiljeni brendovi serviraju krpice koje su totalno prilagodljive sunčanim danima.

Krase ih lepršavi i lagani materijali u kojima bez problema možemo obavljati svakodnevne aktivnosti, a večeri provoditi na otvorenom u stylish izdanjima.

U svijetu obuće, prvi izbor su nam poluotvoreni i otvoreni modeli poput natikača i sandala, a kada se radi o tenisicama, izbor nam se svodi na one platnene koje nogama ne pružaju osjećaj težine.

Najpopularnije među njima su svima poznate starke, no po puno nižim cijenama možemo pronaći i alternativu koja je jednako tako dobra.

Ponuda raznih high street brendova nikada nije bila bolja, pa smo se bacili u potragu za modelom koji će svaki naš korak pretvoriti u raj za stopala.

Kopajući po web shopovima, naišli smo na modnu marku Sinsay i na prvu se zaljubili u krasotice koje upadaju u oči čak i iz svemira.

Dolaze nam u neodoljivoj puderastoj boji koja zrači nježnošću i u klasičnoj crnoj koja je bezvremenska, a krase ih must-have točkasti uzorak kojeg ove sezone možemo pronaći na većini artikala.

Idealne su za kombinacije s lepršavim haljinama, trenirkama i običnim jeans hlačama, te ih bez problema možemo uklopiti u casual i streetstyle look u kojima često odlazimo na kavu ili u šetnju gradom.

Klikom na LINK mogu postati vaš omiljeni izbor koji vrijedi pokazati.