Moda

Sva proljetno-ljetna obuća koju trebamo krije se unutar Reserved asortimana!

Viktoria Mikulić 06. travnja 2020.

Najviše su nas očarali modeli puderasto roze nijanse...

Najbolje se osjećate u tenisicama i trenirci ili biste ipak nošenje epsadrilla opisali kao hod po oblacima? Pratite trendove i slingbacksice su trenutno vaš nezaobilazan komad obuće koji vješto sklapate uz poslovni i casual look?

Sandale na punu petu vaš su favorit za ljeto jer su istovremeno udobne i efektne? Kad trebate izgledate samopouzdano i odlučno odlučujete se za sandale s blok petom? Ništa vam ne može zamijeniti ugodne balerinke i mokasinke koje najradije nosite uz traperice i bijelu košulju?

Mi možda ne znamo na koju obuću ste najviše slabi, ali smo sigurni da će vam se nešto iz nove Reserved linije dopasti jer je asortiman uistinu raznolik.

Nama je u proljeće najdraža puderasto roza boja koja se pojavljuje na dva modela s potpisom Reserveda, sandalama i salonkama.

S početkom proljeća izbacili su mnoštvo pari obuće među kojima su nas posebno ostavile bez daha one pink varijante s mašnicama i točkastim uzorkom, a kojima smo nedavno posvetili članak.

Reserved roze cipele s točkicama po cijeni nižoj od 250,00 kuna nebeski su dar!

Famozan model vjerojatno je rasprodan u trenu i bez obzira na postojeću situaciju, dovoljno je imati ih makar samo za gledanje.

Ovog puta izdvojili smo za svakoga ponešto, od tenisica, espadrilla, mokasinki, salonki, slingbacksica, balerinki, sandala…Svih 15 modela obuće možete pregledati u galeriji zajedno s njihovim cijenama: