Ljepota

10 najboljih parfema uz koje ćete se osjećati poput božice

Krešimir Šustić 28. veljače 2020.

Izaberite svog favorita

Beauty proizvodi popularni su još od doba prije Nove ere. Industrija proizvodnje istih raste iz dana u dan zbog svakodnevne potrošnje ljudi diljem kugle zemaljske. Najviše se ističu parfemi koji su ujedno i najtraženiji u toj kategoriji.

5 trikova uz koje će vaš dom mirisati svježe

Stvoreni da bi pružali ugodan miris, završni su touch koji dodajemo u look. Pružaju nam osjećaj luksuza i profinjenosti, a mirisnim notama koje ispuštaju neće odoljeti ni oni istančanog ukusa. Jači miris za izricanje karaktera ili lagani miris za romantiku, izbor je postao velik i zadovoljavajući za svaki ukus.

Izdvojili smo naših 10 bezvremenskih favorita.

Chanel Coco Mademoiselle

Toplina i seksepil susreću svježinu i dašak cvijeća u najprodavanijem Chanel parfemu. Note začinjenog pačulija, slatke naranče i ruže dišu svježe i moderno, a nisu pretjerano girly.

Giorgio Armani Acqua Di Gioia

Nekoliko štrcaja ovog parfema dovoljno je da se približite Mediteranskom štihu. Svjež i prozračan, idealan je izbor za ljeto.

Dolce & Gabbana Shine

Sočan spoj manga i jasmina podsjetit će vas na tople, sunčane dane provedene na plaži ili u parku. Špricnite ga ako želite prizvati ljeto i doživite čaroliju mirisa.

Viktor & Rolf Flowerbomb

Slatki gurmanski miris ima note vanilije, pačulija i jasmina koji su slatki, ukusni i potpuno bezvremenski. Klasik koji i dalje vodi na listi najprodavanijih afrodizijak je za nosnice.

Tom Ford Oud Wood

Kultni parfem miriše seksi i tajanstveno zbog spoja sandalovine, agara i vetivera. Drvenasta i dimljena mješavina čine ga idealnim za izlaske i zabavu.

Amo Ferragamo Flowerful

Unutar ove raskošne, iridescentno ljubičaste boce cvjeta se kombinacija ružičastog božura, jasmina i cvijeta šljive. Pravi je zavodnički miris i jednostavno oduševljava.

Gucci Guilty

Ikonična talijanska kuća vratila se korijenima s modernim touchom na originalni parfem Pour Femme. Ključne note poput mandore (mediteransko voće) zaokružene su dodirima bergamota i ružičastog bibera na zabavan i cvjetni začin. Duboka baza pačulijevog ulja omogućuje da ovaj miris traje cijeli dan ili cijelu noć.

Yves Saint Laurent Black Opium

Napravljen od nota kave, apsinta i cvijeta naranče, ovaj dugotrajni miris je savršena vrsta ugodnog i zavodljivog. Savršen je za vaš subotnji izlazak, a možda vam i pomogne u pronalaženju srodne duše.

Christian Dior Holy Peony

Iako cvjetovi nisu vaša stvar ovo nije tipičan miris u kojem dominira cvijeće. Nevjerojatno je lagan i lijep, tako da ćete mirisati na šapat božura u laganim notama. Nije intenzivan i stvoren je za tople proljetne dane koji nas očekuju.

Hermès Un Jardin Sur le Nil

Inspiriran je putovanjem u Egipat, a nastavak je kolekcije vrtnih parfema francuske modne kuće. Eksplozivan zeleni grejpfrut uravnotežuje zeleni mango s ananasom i prozračno-slatkim lotusom. Zatim na snagu stupaju smole, trska i tamjan koje daju dodatnu čar.