Promo

Uz ovaj ritual i plava kosa može postati savršena!

PR 22. veljače 2019.

Od sada je ponuda Kérastase i Ruža Signature Kérastase rituala obogaćena za još jedan senzacionalan ritual

U Ruža Institutu Kérastase, jedinom Kérastase Institutu u regiji održan je Ruža Hair Spa Party s idejom promicanja važnosti tretmana i brige za zdravlje kose i vlasišta te je predstavljen inovativan Blond Absolu ritual.

Salon Ruža Institut Kérastase nosi laskavu titulu Instituta Kérastase već 20 godina. Među prvima je stao uz bok 100 najboljih salona u svijetu koji nose tu titulu, garanciju kvalitete, ekspertize i vrhunske usluge. Filozofija Ruža Institut Kérastase sažeta je u krovnoj ideji da je sjajna i snažna kosa rezultat zdravog vlasišta.

Svako Ruža iskustvo započinje dijagnostikom, koristeći vrlo preciznu mikro kameru koja očitava stanje kose i vlasišta te odabirom hair spa rituala prema individualnim potrebama.

Zdravo vlasište, bujna i snažna kosa, preduvjet su za savršenu boju i frizuru. Od sada je ponuda Kérastase i Ruža Signature Kérastase rituala obogaćena za još jedan senzacionalan ritual i to za blondine i sve koje će to postati: Kérastase Blond Absolu.

Savršen spoj hijaluronske kiseline koja trajno hidratizira vlakno te cvijet runolista sa svojim zaštitničkim i smirujućim svojstvima, posvijetljenoj kosi daju osjećaj mekoće, fleksibilnosti te hrane kosu bez osjećaja otežavanja.

Ruža Kérastase Blond Absolu ritual, protokol je u 5 koraka: započinje dijagnostičkom mikro kamerom kako bi se ustanovio nivo oštećenja i pigmenata te odredili ostali koraci rituala.

U Ruži u Blond Absolu, dodaje se i vrlo snažna ampula za strukturu kose te se tako kosu dodatno njeguje u smislu strukture, hidratacije i naravno, sjaja, koji je izuzetno važan svim blondinama.

Ritual je potpuno iskustvo opuštanja i ugode uz specijalne geste nanošenja i masažu vlasišta te senzacionalnim mirisom s notama cvijeta runolista. Za savršene blondine, savršen ritual skrojen po mjeri. Odvažite se!

Ovaj revolucionaran tretman je dostupan po cijeni od 350kn, a do 06.03., po promotivnoj cijeni od 250kn.