Moda

Mickey i Minnie voćni mirisi dostupni u Zari!

Viktoria Mikulić 08. travnja 2019.

Glavno je pitanje hoćemo li odabrati toaletnu vodicu od 50ml, mini izdanje od 10ml ili sve zajedno?

Shvatili smo da je u Zaru nemoguće ući tek tako da pogledamo što ima novo, jedino ako unaprijed znamo da nam je novčanik totalno prazan. Iako su police prepune proljetnih odjevnih komada, divnih cipela i torbica, mi smo se zaljubili u pristigle toaletne vodice s potpisom Mickey i Minnie Mousea koje si svatko može priuštiti.

Razigrane voćne note te čista i svježa mirisna kombinacija proljetni je odabir s kojim ne možete pogriješiti. I dok Mickey verzija dolazi u pakiranju od 50ml, Minnie se može pronaći i u bočici od 50ml i onoj manjoj 10ml koja će stati čak i unutar clutch torbice.

Mirisna piramida toaletne vodice s motivom Mickey Mousea otkriva note bergamota, nerolija i cvijeta naranče te će se ovaj novitet svidjeti svim ljubiteljima citrusnog mirisa.

Minnie izdanje dolazi kao vesela i čarobna mirisna piramida koja otkriva note bergamota, kruške i božura, a odlično je to možete birati između dvije preslatke ambalaže.

Ne znamo sviđaju li nam se više ova šarmantna pakiranja ili voćni mirisi koji će ispuniti svaku prostoriju u kojoj se nalazite.

Toaletne vodice od 50ml možete pronaći po cijeni od 59,90 kuna, dok 10ml košta 29,90 kuna. Znamo da vam je plaća stigla pa vas moramo pitati, kupujete ih sve ili jedan po jedan?