FOTO by Zara

Moda

Fashionistice poludjele za Zarinim novitetom! Suknja-hlače s mašnom najtraženiji su ovosezonski komad!

Daria Lovrić 14. veljače 2023.

Zavodljivi novitet s voluminoznim detaljem koji će privući svu pažnju...

Iako je i dalje hladno, posljednjih dana razvedrile su nas sunčeve zrake i odmah se osjećamo poletno, veselo i puni smo elana. Polako dobivamo osjećaj da nam se bliži proljetni period i da ćemo uskoro debele odjevne komade zamijeniti proljetnim novitetima.

Period pred nama bit će ispunjen sve češćim vikend druženjima, proslavama i izlascima, stoga je idealan trenutak da svoju garderobu začinite IT komadima koji će biti vaš modni adut kada se zaputite prema plesnom podiju.

Zarina suknja s mašnom – statement komad zbog kojeg jedva čekamo događanja

Unutar nove Zara kolekcije pronašli smo predivan novitet u glam izdanju koji će mamiti poglede gdje god se pojavili. Riječ je o kratkim hlačama koje s prednje strane izgledaju poput mini suknje.

Zara suknja-hlače s mašnom
Zara suknja-hlače s mašnom

Glam novitet možete kombinirati s gotovo svim odjevnim komadima i cijelom paletom boja. U večernjim prilikama odlično će izgledati uz crop topove, bodije i čipkaste majice. U dnevnim varijantama spojite ga s vesticom ili puloverom i čizmicama u bež nijansi.

Suknja-hlače s voluminoznom mašnom odličan su izbor i za svečane prigode u tandemu sa satiniranom košuljom i dugim blejzerom.

Ako je i vas oduševio ovaj upečatljivi novitet, za njega ćete morati odvojiti 29,95 €, a možete ga naručiti putem Zara web trgovine ili isprobati na prodajnim mjestima.