FOTO by Naf Naf

Moda

Upečatljiv kombinezon u glam izdanju odlična je alternativa svečanim haljinama

Daria Lovrić 02. prosinca 2022.

Stylish modni adut u festive sezoni!

Prosinac najavljuje mnoštvo zabava, svečanih događanja i proslava. Vjerujemo da vam je raspored već sada krcat eventima na koje ste pozvani. Kako biste u nadolazećem periodu zablistali u svom najboljem izdanju vrijeme je za shopping.

Naf Naf crni kombinezon 1
Naf Naf crni kombinezon

Kao i haljine, kombinezoni su idealna opcija kada ne znamo što bismo odjenuli ili nemamo inspiracije kombinirati različite odjevne komade. Osim što izgledaju chic i profinjeno, oni pristaju gotovo svakoj liniji tijela, naglašavaju obline i izuzetno su udobni za nošenje.

Udoban, a efektan – kombinezoni nikad nisu bili popularniji i savršena su alternativa haljinama

Kao savršenu alternativu dugim i pomalo ‘dosadnim’ haljinama odaberite kombinezon koji će uz nekoliko modnih dodataka postati vaš omiljeni odjevni komad. Predivan primjerak u koji ćete se zaljubiti na prvi pogled pronašli smo unutar nove kolekcije brenda Naf Naf.

Naf Naf crni kombinezon 2
Naf Naf crni kombinezon

Upečatljivi kombinezon bez naramenica krasi oversized detalj od tila koji će mamiti poglede gdje god se pojavili. Voluminozan detalj i gola ramena na decentan način naglašavaju ženski seksepil, dok klasična crna boja i jednostavan ravni kroj daju notu sofisticiranosti i profinjenosti.

Naf Naf crni kombinezon

Idealan je izbor za posebna događanja poput proslava i evenata u kojima želite izgledati posebno dotjerano. Kombinezon spojite s elegantnim salonkama s visokom potpeticom i mini clutch torbicom. Naša preporuka je da kosu spojite u podignutu frizuru i usne naglasite ružem u jarkim bojama.

Naf Naf crni kombinezon

Ovaj chic kombinezon odlična je investicija i zahvalan komad u garderobi. Možete ga naručiti putem Naf Naf web trgovine po cijeni od 99,99€.