FOTO by Instagram @karinlarven / French Connection

Moda

Uz biker jaknice s krznom nema zime! 10 najljepših modela u smeđim nijansama iz aktualne ponude!

Daria Lovrić 20. listopada 2022.

Tako su stylish, tople i udobne! Želimo ih sve!

Temperature su već dovoljno niske, posebnice ujutro i navečer, stoga je krajnje vrijeme da počnemo razmišljati o nošenju toplih jaknica. Iako još uvijek nije razdoblje za bunde i duge kapute, temperature dosta variraju i moramo paziti da se ne prehladimo.

U prijelaznom razdoblju, osim što je važno oblačiti se slojevito, jednako je bitno pronaći jaknicu koja odlično grije, a s druge strane ne izgleda glomazno i koju ćemo lako ponijeti u ruci ako nam je vruće.

Nema zime u ovim toplim jaknama!

Kako bi u prijelaznom razdoblju izgledali stylish i osjećali se ugodno pronašli smo 10 modela popularnih jaknica s krznom koje će svakoj ženi omogućiti da izgleda moderno i osjeća se savršeno.

Poznati brendovi ove su se sezone pobrinuli da se osjećamo ugodno na svakom koraku, a mi smo zavirili unutar jesenskih kolekcija Zara, Stradivarius, Mango, Bershka, Reserved i French Connection i izdvojili ležerne biker kožne jakne s krznom.

Zara jakna
Zara jakna – 499,90 kn

Iako ove jaknice dolaze i u klasičnoj crnoj i mnoštvo drugih boja, naši favoriti su one u svim nijansama smeđe – od neutralnih nude, pa sve do čokoladnih tonova.

Bershka jakna
Bershka jakna – 399,90 kn

Odlično će izgledati uz omiljene jeans modele, pletene veste i kaubojke za ispijanje kava s frendicama, odlaske na posao ili obavljanje svakodnevnih obaveza. Ove chic jaknice možete isfurati na trenirke u casual varijantama ili uz mini suknju, kratke kožne hlače i pletene haljine u posebnijim prigodama.

Reserved jakna
Reserved jakna – 599,90 kn

Naše favorite s cijenama pogledajte niže u galeriji i izaberite svoj primjerak koji ćete nositi cijelu jesensku i zimsku sezonu!