FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

Najljepši modeli omiljenih Hilfiger wedgesica u IT nijansama

Daria Lovrić 08. lipnja 2022.

Narančasta, koraljna, boja breskve... Stabilne, elegantne, profinjene i chic – želimo ih sve!

Narančasta boja naglašava ženstvenost i izražava pozitivnu energiju. Stvorena je za kreativce i vesele osobe. Baš poput ljeta, oslobađa misli i unosi vedrinu u naš život.

hilfiger obuća 1

Koja god nijansa bila vaša omiljena, ova sezona je idealna prilika da se počastite modnim komadom u must have boji. Narančasta dominira u uređenju interijera, u našim ormarima i u prirodi. Mi smo se ipak odlučili pronaći najljepše modele cipela u ovoj šarmantnoj boji jer smo mi, kao i 90% žena, lude za obućom.

hilfiger obuća 2

Sandale, wedgesice, japanke, čizme, tenisice, salonke… Sve ih obožavamo i ne možemo odoljeti kupnji novog para atraktivnog dizajna.

hilfiger obuća 3

Najdraže su nam ipak cipele na visoku petu, međutim najviše preferiramo modele koje ćemo moći nositi u svakodnevnim aktivnostima i osjećati se ugodno i chic.

hilfiger obuća 4

U potrazi za cipelama koje su lijepe i u isto vrijeme ugodne za nošenje, kvalitetnog materijala i stabilne pronašli smo ljupke modele sandala na punu petu omiljenog brenda Tommy Hilfiger.

Osim što su divne i izgledaju elegantno na nozi u njima ćete moći i u šetnju gradom

Za ljubiteljice visokih peta Hilfiger je pripremio dva modela u jarkoj narančastoj nijansi, visine potpetice 10,5 cm, dok im je visina platforme 3 cm.

hilfiger obuća 5
Hilfiger sandale – €79.90
hilfiger obuća 6
Hilfiger sandale€89.90

Za one koje preferiraju niže modele i veću stabilnost, mogu birati između modela u vibrantno narančastoj i popularnog modela u koraljnoj.

hilfiger obuća 7
Hilfiger sandale – €89.90
hilfiger obuća 7
Hilfiger sandale – €89.90

Zaljubljenice u espadrille razveselit će se novim modelom u nježno koraljnoj nijansi koji će plijeniti pažnju svojim atraktivnim izgledom gdje god da se pojavite.

hilfiger obuća 8
Hilfiger espadrille – €89.90

Hilfiger modeli, osim što su vrlo popularni i udobni, odlično se spajaju s odjevnim komadima od trapera, ali i s laganim i prozračnim materijalima. Kod odabira boja ili uzoraka, ne možete pogriješiti, možete ih kombinirati sa svim bojama od bijele pa sve do jarkih vibrantnih boja.

hilfiger obuća 9