FOTO by Instagram @chrislehnigk / @style.brainwaves / @everydaylsdetails

Moda

Razlozi zbog kojih obožavamo sandale na vezanje

Daria Lovrić 11. svibnja 2022.

Ljetne kolekcije preplavile su strappy sandale u jarkim bojama

U modne trgovine i online shopove omiljenih high street brendova stigle su nove ljetne kolekcije. Prema onome što smo vidjeli u njihovoj ponudi, ali i na Instagram profilima poznatih trendseterica možemo reći da su ove sezone strappy sandale omiljena ljetna obuća.

Ovaj trendi model podijelio je mišljenja –s jedne strane nalaze se oni koji smatraju da su ove sandale neudobne radi tankih remenčića koji pridržavaju stopalo, dok drugi obožavaju njihov atraktivan izgled i način na koji podižu čitav outfit.

U ponudi možemo pronaći mnoštvo modela sandala i teško da ćemo kupiti samo jedne ovog ljeta, međutim koliko god strappsice izgledale neudobno, teško im je odoljeti kad dolaze u ovako efektnom izdanju.

Sandale na vezanje su inspirirane gladijatoricama, iako danas dolaze u veselim i jarkim bojama za razliku od tipičnih tadašnjih modela u neutralnim tonovima sa zakovicama. Najpoželjniji modeli svakako dolaze u IT bojama sezone – zelenoj, ružičastoj, plavoj i rozoj i vežu se oko gležnja tankim vezicama.

Početak ožujka kao uvertira u raskošnu sezonu strappy sandala!

Strappy modeli odlično izgledaju u kombinaciji s romantičnim haljinama, trapericama svih krojeva, ali i kratkim i midi suknjama. Preferirate li više ležeran look ili ćete ih iskombinirati za večernje prigode, ne možete pogriješiti – savršeno će se uklopiti u sve ljetne kombinacije.

Još jedan od razloga radi kojeg ih želimo je taj što modeli u jarkim bojama dodatno ističu preplanulu put, stoga su definitivno zaslužile posebno mjesto u koferu prije odlaska na more.

Neovisno o tome preferirate li više modele s visokom, srednjom ili niskom petom, tankom ili debelom – imajte na umu da ove sandale možda nisu idealno rješenje za duge šetnje. Naime, nijedne sandale na petu nisu stvorene za maratonske šetnje tako da ovu informaciju nećemo shvatiti kao minus.

U potrazi za savršenim modelom birajte modele od prave kože kako bi vam strappsice bile što udobnije. Noge možete napudrati baby puderom da biste spriječile znojenje i prekomjerno trljanje vezica.

Sandale na vezanje također izdužuju siluetu i privlače pogled na vaše noge. Daju dozu profinjenosti i seksepila te su savršen modni začin svakoj ljetnoj kombinaciji.