Zvijezda Igre prijestolja koji je mnogo više od (pre!)zgodnog glumca!

Antonija Andabak 14. srpnja 2017.

Jason Momoa, poznatiji kao gorostas Khal Drogo iz Igre Prijestolja, fotografijama na kojima vježba, baca obožavateljice u trans. No vjerujte, Jason je mnogo više od toga

Mi imamo svoju listu želja onih osobina koje tražimo kod muškarca i čini nam se da, gledajući Instagram profil Jasona Momoe, on ispunjava baš svaku od njih. Međutim, osim izrazito muževnog izgleda, zasigurno ne znate sve o gorostasu visokom gotovo dva metra, zato smo tu da vas uvedemo u intimniji svijet najdražeg nam glumca iz Game of Thrones.

  1.  Njegova pozadina

Ne, nismo mislili na “tu” pozadinu, naglasak je na njegove korijene. Jason Momoa je sin jedinac rođen  u umjetničkoj obitelji od majke fotografkinje i oca slikara. Osim smisla za umjetnost, majka priroda ga je podarila zanimljivim izgledom s obzirom na to da je njegov otac Havajčanin a majka Coni ima njemačke i irske korijene. Jason nije oduvijek živio na Havajima, no možemo samo zaključiti da mu surferski stil izvrsno pristaje.

thatboystyle.com facebook | twitter | instagram

2. Čovjek je od interesa&hobija

Ako ste mislili da je gluma jedino čime se bavi, varate se. Jason Momoa je uronio u mnoge oceane interesa. Čovjek je jednostavno probao sve. Primjerice, kada je bio mlađi, otputovao je u Francusku studirati slikarstvo. Možete li sada zamisliti kako Khal Drogo sjedi iza štafelaja? Iza toga je otputovao u Tibet učiti o budizmu. Bio je umjetnik i zanimao se za određenu filozofiju ponašanja. Nadalje, Jason je aktivan u sportskom penjanju, ne propušta druženje s prijateljima, a ono ženama  možda najprivlačnije – svira gitaru.

3.   Obiteljski je čovjek

Sa suprugom Lisom Bonet je već 11 godina, od toga 9 u braku i roditelji su dvoje djece. Usput, ime njegovog sina je impresivno dugačko. Svoje dijete su nazvali: Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa, no svako od imena ima posebno značenje. Jason je  nježan s djecom i ponosan suprug, te ne propušta priliku Lisu nazvati svojim anđelom i nevjerojatnom ženom. Priznaje da je oduvijek želio zajedno raditi sa svojom ženom, ali kada bi se ona pojavila na setu, postao bi sramežljiv. Slatko!

Current mood. Missing Ella and my babies Papa is home soon

4.  Sportski je tip

U redu, znamo da smo već spomenuli njegov sportski duh, no nije na odmet pokazati da Jason definitivno ne sjedi skrštenih ruku u nadi da će imati isklesano tijelo.  Neka slike govore same za sebe ( stavit ćemo ih nešto više kako bi dobili jasniju sliku njegova zalaganja za ono što mu priskrbljuje horde obožavateljica, nemojte zamjeriti ).

View this post on Instagram

Training with legends. @chris_sharma and @wfmft ALOHA j

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

5. Rasturio je na audiciji za Game of Thrones, evo kako

Sada vjerojatno ne možete zamisliti drugog lika u ulozi Khal Droga osim Jasona Momoe jer on čini savršenog vođu ratnika Dothraki i jaču polovicu krhke Khaleesi. Ipak, nije oduvijek bilo očito da je Jason stvoren za ulogu Khala. Za glumca koji iza sebe ima ulogu u Baywatch-u, producenti su se pitali da li može vjerodostojno utjeloviti agresivnu i prijeteću ulogu vođe. Jason im je svima odlučio pokazati. Tijekom audicije izveo je Haka, tradicionalni ratni ples Maora s Novog Zelanda i to u originalu – energičnim pokretima, stupanjem o tlo, glasnim uzvicima. Producenti su bili toliko zadovoljni performansom da su ga zamolili da ponovi kako bi ga snimil. I tako je Khal Drogo rođen!

 

Slikovni rezultat za jason momoa haka pinterest