FOTO by PR

Promo

ŽNK Dinamo i essence imaju najljepšu poruku ove godine!

PR 07. prosinca 2021.

essence Pink&Proud x časopis Ljepota&Zdravlje

Poruka koja se iz broja u broj provlači stranicama “Ljepote&zdravlja” ona je samosuosjećanja i samopouzdanja, u svim aspektima života, pa se ovaj časopis kao takav u ovom broju izdvojio i kao savršen izbor u prenošenju essence Pink&Proud priče.

U aktualnom prosinačkom broju časopis “Ljepota&zdravlje” u suradnji s brendom essence donosi poruke o ustrajnosti, autentičnosti, hrabrosti i samopouzdanju, ispričane kroz prizmu Ženskog nogometnog kluba Dinamo.

Cijela priča je započeta na inicijativu make up brenda essence kao generalnog sponzora projekta. essence je make up brand koji vjerujemo prati sve nas od prvih make up koraka, svi imamo bar jednu essence maskaru ili barem jedan essence lak za nokte u svojoj make up torbici.

Ljepota brenda essence je u tome da je šminkanje zabava i igra. essence je zaigran brand koji budi djevojčicu u svakoj ženi te je zbog svoje vrhunske kvalitete i prihvatljive cijene uvijek rado biran.

Zato je essence broj jedan europski kozmetički brend

essence se trudi da proizvodi u sebi nemaju sastojke koji su testirani na životinjama, da su vegan i bez štetnih sastojaka kao što su PEG spojevi, mikroplastične čestice, parabeni.

essence pink boja za essence nije samo boja; to je ponos, raznolikost, strast i veliki snovi.

No, za mlade djevojke i dječake često se čini da su životi drugih puno glamurozniji. Sebe i svoj izgled uspoređuju s ljudima koje često znaju samo s Instagrama ili TikToka. Zato su individualnost i samoprihvaćanje važne i presudne vrijednosti.

Naime, djevojke u nogometu izvrstan su primjer istovremeno i snage i ženstvenosti i ljepote, a upravo to pokazale su i u ovom slučaju. Mlade su hrvatske nogometašice za ovu priliku iz svojih udobnih trenirki uskočile u nešto glamuroznija, elegantna izdanja te su stale pred fotografski objektiv fotografkinje Matee Smolčić Senčar, pokazavši da one uistinu mogu biti sve – i vrsne nogometašice na sportskom terenu, ali i elegantne mlade žene s velikim ambicijama izvan njega.

Bez obzira na to u kojem se izdanju nalazile – sportskom ili glamuroznom – mlade žene iz Ženskog nogometnog kluba Dinamo oličenje su ustrajnosti i snage, prave Pink&Proud junakinje. Njihovu priču otkrijte u aktualnom tiskanom izdanju časopisa “Ljepota&zdravlje” i uvjerite se kako vam uistinu ništa ne može stati na put kad vjerujete u sebe.

I zato nam je drago što prisustvom na ovom projektu i želimo naglasiti BE PROUD. BE POWERFUL. BE PINK poruke:

Ništa te ne može spriječiti kada vjeruješ u sebe. Individualnost je sjajna.

Kao što si i ti #pinkandproud

Uvijek voli sebe i izrazi tko si – bez obzira na sve! #pinkandproud