Kids

Završila prva dječja Art&Spa škola u Termama Tuhelj

Viktoria Mikulić 11. siječnja 2017.

Art&Spa škola – Aktivni i zanimljivi zimski praznici s daškom umjetnosti! Tako bi se ukratko mogli opisati praznici u Termama Tuhelj. Posebna animacija i vođene radionice u prvoj zimskoj školi umjetnosti – Art&Spa Kids, oduševile su najmlađe goste hotela Well****. Art&Spa Kids škola poseban je edukativno-zabavni program u trajanju od četiri dana. Mala škola glume […]

Art&Spa škola – Aktivni i zanimljivi zimski praznici s daškom umjetnosti! Tako bi se ukratko mogli opisati praznici u Termama Tuhelj. Posebna animacija i vođene radionice u prvoj zimskoj školi umjetnosti – Art&Spa Kids, oduševile su najmlađe goste hotela Well****.

Art&Spa Kids škola poseban je edukativno-zabavni program u trajanju od četiri dana. Mala škola glume i pričanje priča iz Hrvatskog zagorja prvoga dana bili su savršena uvertira u školu umjetnosti, dok su drugi i treći dan bili prepuni art iznenađenja. Mirjana Smolić, na zanimljiv način ispričala je djeci priču o kiparstvu i slikarstvu, a s ovom poznatom umjetnicom djeca su uživala u radionici izrade nakita i malih skulptura, dok su im se na obiteljskoj radionici slikarstva mogli priključiti i roditelji.

Iznenađenjima nije bilo kraja! Umjetnik Ivan Mak djeci je približio razne tehnike crtanja. Na njegovoj radionici najmlađi su se sami okušali u crtanju stripova, a pravu malu  Mozgaonicu polaznicima Art&Spa Kids škole pripremili su umjetnici iz Muzeja iluzija.

Naravno, to nije bilo sve! U mini školi umjetnosti djeca su sudjelovala u atraktivnoj potrazi za blagom, uživala su na zabavnoj radionici kolaža i slikanja, sa zanimanjem su pratili čitanje bajki, a najveselije je bilo na izložbi svih radova te plesu i zabavi uz mini disco i pidžama party. Zadnji dan svi su polaznici dobili diplomu kao posebno priznanje Art&Spa Kids škole umjetnosti. Art&Spa škola.

Art&Spa Kids – mini škola umjetnosti jedan je od programa Art&Spa Terma Tuhelj, koji je ovih praznika bio besplatan za sve polaznike.