Zašto se uvijek rado vraćamo u beauty centar MED-OR?

Viktoria Mikulić 05. listopada 2017.

Novost u ponudi ovog jedinstvenog salona je Loyalty Card s poprilično velikim pogodnostima

Med-or loyalty card – Osim što svoje klijente uvijek iznenađuje s odličnim akcijama kod različitih tretmana, vlasnica Med-or salona odlučila je otići korak dalje. Bez obzira na ljubazno osoblje koje će Vas uvijek spremno dočekati, u ovom salonu nisu bitne samo lijepe riječi već i djela.

Med-or loyalty card

Za sve vjerne klijentice osmislili su Loyalty Card. Prvo što ćete pomisliti je da tu pogodnost ima većina salona. Da tako je, ali vrijednost koju ćete dobiti za uloženo itekako je drugačija.

U ponudi su dvije kartice, jedna za koju ćete izdvojiti samo 100 kuna, a omogućava Vam da kroz cijelu godinu na svaki tretman ostvarite 15% popusta.

Med-or loyalty card

Ili druga, po nama još više primamljiva je Loyalty Card od 35% na svaku uslugu, za koju ćete morati izdvojiti 200 kuna. Ova kartica itekako se isplati svima koji dolaze redovito, drugim riječima barem jednom mjesečno. A svi znamo da nama ženama svako malo treba adekvatna njega kako bi se osjećale poletno. Med-or loyalty card.

Med-or loyalty card

Beauty centar Med-or ovime ukazuje povjerenje svojim klijentima omogućujući im bezbrižnost pri svakom dolasku.

Med-or loyalty card

Zašto biste trebali posjetiti ovaj salon?

Osim što koriste samo svjetski priznate brendove, od kojih bismo istaknuli odličnu kozmetiku Casmara, BDR (Beauty Defect Repair)i Selvert, velika prednost beauty salona Med-or je njegova lokacija.

Da podsjetimo, nalazi se u samom centru Zagreba, točnije na adresi Vlaška 92. Uz ugodan ambijent, stručan mladi tim i to što je svima vrlo dostupan, Loyalty Card još jedan je razlog više da ga posjetite čim prije. Ne propustite ovu kreativnu i velikodušnu ponudu koja će Vam u potpunosti koristiti. Med-or loyalty card.

Med-or loyalty card

Detaljnije informacije o salonu možete pronaći na njihovoj web ili Facebook stranici, kao i u našem prethodnom članku koji možete pročitati OVDJE.

 

#loyalty IGRA DARIVANJA

Pošalji mail na salon@med-or-odrzavanje.hr s naslovom/ predmetom ELEGANT- LOYALTY CARD te napiši u mailu ‘Želim Loyalty Card’ i možda baš ti budeš jedna od 5 najbržih i osvojiš istu.