Volite točkice, prugice i karirani uzorak? Ovog ljeta nosimo sve!

Viktoria Mikulić 13. travnja 2018.

Baš kao prethodna, i nova kolekcija riječkog modnog brenda Andy's inspirirana je pariškom ljepotom!

Iako su kolekcije modnog brenda Andy’s uistinu dostojne svjetskog razmjera, do nedavno su ovi odjevni komadi bili predstavljeni samo unutar granica Lijepe naše.

Ovog proljeća, osnivačica brenda primila je pozivnicu za sudjelovanje na Ljubljanskom Fashion Weeku i hrabro zakoračila na susjedno tlo. To se pokazalo kao veoma dobra odluka jer je svojim unikatnim i razigranim kreacijama oduševila sve prisutne.

Nedavno predstavljena kolekcija ‘Summer in Paris’ nastavak je na jesensku Paris Couture kolekciju u kojoj prevladavaju ready to wear i couture odjevni komadi.

Nakon prošle kolekcije modna dizajnerica osjećala je kao da još nešto nedostaje, stoga je i novu kolekciju posvetila ovom čarobnom gradu ljubavi.

U raskošnoj ponudi noviteta pronaći ćete mnoštvo nosivih komada kao što su savršene hlače, košulje, suknje i haljine.

‘Sve je krenulo od bijele oversized košulje koja me podsjetila na savršeni ljetni bezbrižan dan, miris mora, francusku obalu i lagani povjetarac u kosi,’ otkrila nam je osnivačica brenda.

Poznati po jedinstvenom kariranom uzorku, i u ovoj kolekciji neki od statement komada zadržali su njihov prepoznatljiv zaštitni znak. No budući da konstantno prate trendove, uveli su još neke unikatne detalje.

Pamučne i viskozne tkanine privlačnih točkastih i prugastih i kariranih uzoraka zovu nas da u njima provedemo svoje najljepše ljetne dane. Kroz kolekciju se provlače kontrastni detalji, poput dugmadi različitih boja, pojaseva i printa na košuljama.

Naglasak je prije svega na udobnosti, stoga su modeli uz kreacije prošetali i u Borovo Startarsicama koje su se odlično uklopile u novu kolekciju.

Andy’s ljeto je ženstveno, chic i bezbrižno, a uz ove zanosne novitete upravo takvo će biti i naše.

 

Andy’s osim na službenom webu (www.andys.com.hr) pronađite i na instagramu pod imenom andys.official i na Facebooku: Andy’s.