Ville Lumiere – modni brend koji čini razliku!

Viktoria Mikulić 09. kolovoza 2017.

Budi primijećena na svakom koraku!

Butik Ville Lumiere  – Tamara Radojčić, diplomirana ekonomistica oduvijek je težila velikim stvarima. Kao student stekla je iskustvo u nekoliko različitih poslova, no znala je da može mnogo više od tog.

Nakon nekoliko neuspjelih pokušaja pronalaska normalnog radnog mjesta, gdje je navikla da se trud i volja nimalo ne cijene, odlučila je krenuti u samostalne poduzetničke vode. Ubrzo potom otvorila je svoj modni butik.

Inspiraciju je pronašla u nekoliko stvari, prvenstveno jer je oduvijek zaljubljenik u modu i konstantno prati nove trendove, te kroz brojna predavanja i ohrabrivanja profesora na fakultetu, koji su joj pomogli da stekne samopouzdanje i odvažnost koji su joj bili potrebni da postane uspješna poduzetnica.

Butik Ville Lumiere

Znakovito ime butika je Ville Lumiere. Tamara je cijeli život fascinirana Parizom, Francuskinjama i njihovim izgledom koje blistaju na svakome koraku, njihovom pozitivom, smislom za modu, načinom na koji dizajniraju i uređuju interijere. Ville Lumiere od milja je naziv za čaroban Pariz, a u prijevodu znači ‘Grad svjetla’.

Ciljna skupina su žene u rasponu od 18-45 godina. Ovdje govorimo o ambicioznim ženama koje se uvije trude držati do svoga izgleda, bez obzira bilo to poslovno okruženje ili casual druženje.

Ville Lumiere odjeća je visokokvalitetna, u istom trenu ugodna oku, izuzetno udobna i lijepa jer je cilj da se svaka žena osjeća samouvjereno, privlačno, ali i opušteno dok je nosi. Čim uđete na njihovu Facebook stranicu ili Instagram profil, vidjet ćete koliko se ističu od ostalih. Pomno biraju svaki odjevni komad, a na svome blogu često objavljuju različite modne kombinacije kako bi ženama pružili modnu inspiraciju prilikom svakodnevnog odijevanja.

Butik Ville Lumiere

Kako bi dokazali da u potpunosti cijene svoje kupce, za one najvjernije pripremili su Loyalty Card Club, odnosno program vjernosti s brojnim popustima i pogodnostima. Butik Ville Lumiere.

No to nije sve. Budući da ova mlada kreativka gleda samo prema naprijed, pomno smišlja sljedeće korake kako bi još više unaprijedili poslovanje. U bliskoj budućnosti planira otvoriti web shop, kako bi kupci još jednostavnije, iz udobnosti vlastitog doma i uz samo nekoliko klikova, došli do traženog proizvoda. Butik Ville Lumiere. Sretna dobitnica ljetne majice ‘Drama Queen’ je Dubravka Popovic. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.

Postepeno će proširiti već postojeći asortiman, pritom uvijek slušajući želje i navike kupaca. No Tamara je uz sve to htjela ipak nešto potpuno inovativno, stoga je krenula u proces lansiranja mini kolekcije s potpisom Butik Ville Lumiere.

Za sve koji ne mogu dočekati novitete, imamo odličnu vijest. Po promotivnoj cijeni od 109 kuna, već sada su dostupne majice s jedinstvenim i zanimljivim natpisima poznatog brenda. Majice su vrhunske kvalitete od 100% pamuka, a namijenjene su djevojkama i ženama koje ne vole ništa ekstravagantno, no ipak sanjaju o pomalo neobičnom komadu odjeće koji mogu kombinirati uvijek, doslovno kroz sva četiri godišnja doba.

Butik Ville Lumiere

Ponuda je ograničena, stoga požurite…Dok Tamara i njezin tim marljivo rade, mi samo možemo strpljivo očekivati ostatak autentične kolekcije, koju naravno željno iščekujemo. Butik Ville Lumiere.

 

#dramatična IGRA DARIVANJA

U suradnji s Ville Lumière, jednu sretnicu nagradit ćemo s prekrasnom ljetnom majicom. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.