Veselimo se McDonald’s blagdanskim poslasticama

Engineer 08. studenoga 2019.

Topli napici i slastice veselit će nas kroz blagdanski period

Ili ga voliš ili ga mrziš – tako je najjednostavnije opisati McDonald’s. Ali kada na red dođe njegov božićni meni koji uključuje najfinije napitke i najslađe slastice teško je ostati ravnodušan.

Ovih blagdana dolazi nam 5 toplih napitaka i 3 slastice i najbolje je da predstavimo one najizazovnije.

Millionaire’s Latte – niti jedan ljubitelj toplih napitaka ne bi trebao ostati ravnodušan pri opisu ovog proizvoda. Radi se o kavi s dodatkom sirupa od karamele i okusa biskvita prelivenog čokoladnom kremom. Osim okusa tu je i neodoljiva čaša koja će podići blagdansko raspoloženje.

Unutar blagdanskog menija možemo pronaći i Toffee Latte koji je najbolje predstaviti kao kava u slasnom sirupu od toffee i bijelom kremom na vrhu.

Tu je i standardna vruća čokolada koja dolazi s još više sirupa od čokolade u blagdanskoj zelenoj čaši.

Ako vas pak više interesiraju slastice od toplih napitaka onda vašoj sreći neće biti kraja. Na meniju su se upravo pojavile 3 nove slastice i već na prvi pogled rastu nam zazubice.

 

Ipak, zvijezda ovih slastica je Millionaire’s Donut – krafna punjena ledenom karamelom i posuta komadićima biskvita i tamnom čokoladom.

Tu su još i Mixed Berry Muffin te Chocolate Brownie koje ne treba posebno predstavljati budući da slika govori sve.

Nadamo se da ćemo uskoro svi moći uživati u ovim McDonald’s napicima i slasticama i da će nam ovi blagdani biti najslađi do sada.