FOTO by Aluna

Elegant

Vaša beba zaslužuje najbolje! Kreirajte sigurnu i ugodnu oazu uz Aluna proizvode za bebe!

Daria Lovrić 04. svibnja 2023.

Uskoro vas darujemo preslatkim kompletom po želji koji će vaše djetešce obožavati!

Nema ljepšeg osjećaja od onoga koji se javlja kada po prvi puta primimo djetešce u naručje. Biti roditelj najljepša je uloga u životu i ne može se ni s čime mjeriti niti usporediti. Ta malena nevina bića toliko su sitna i bespomoćna, da se još od najranijeg začeća u nama budi poriv da ih štitimo i pružimo im sve najbolje.

Tu smo da ih razmazimo do beskraja, volimo, mazimo i pazimo te pripremimo za njihov odrasli život. Kažu da je prva godina najljepša. Iako su jako mali i teško nam se opustiti, posebice ako je riječ o prvom djetetu, osigurajte im najbolje i najkvalitetnije proizvode uz koje će se osjećati ušuškano i sigurno, a vi kao roditelj, barem mrvicu bezbrižnije.

Unutar bogatog asortimana domaćeg brenda Aluna pronašli smo predivne proizvode namijenjene roditeljima i njihovoj tek rođenoj dječici.

Preslatki Aluna proizvodi za najmlađe s kojima ne možete pogriješiti!

Aluna hrvatski brend postoji od 2019. godine i od tada vjerne roditelje i razigrane mališane ne prestaje oduševljavati svojim kvalitetnim asortimanom za bebe.

Raskošna ponuda brenda Aluna donosi različite proizvode među kojima bismo posebno istaknuli gnijezda za bebe, podloge za gnijezda, “bubble” ogradice, minky dekice, setove posteljine, jastuke ‘3u1’, baldahine, pletenice i mnoštvo različitih vrsta jastučića.

Svaki proizvod brenda Aluna osmišljen je, dizajniran i proizveden u Hrvatskoj, s posebnom brigom o sigurnosti i dobrobiti djece.

Kreirajte cozy kutak s Aluna proizvodima za bebe!

Svaki Aluna artikl 100% je ručni rad od najkvalitetnijeg pamuka, te se šiva i prilagođava željama kupca. Tako na određen način možete personalizirati i sami kreirati kolekciju koja će obogatiti siguran i udoban kutak vašeg djeteta.

Naime, Aluna proizvode ističu prirodni i kvalitetni materijali sigurni za djecu, a sam dizajn krase pastelne, moderne i nježne boje, printevi poput srca i zvjezdica te kvaliteta, izdržljivost i dugotrajnost.

Kako bi se vaše djetešce u svakom trenutku osjećali sigurno i zaštićeno preporučujemo vam korištenje cijelog seta za krevetić koji će mu omogućiti duge i slatke snove.

U slučaju da se kao novopečeni roditelj još uvijek ne možete odvojiti od svoje bebice preporučujemo vam korištenje Aluna gnijezda. Ono je izrazito mekano i vašu će bebu neprestano grijati i pružati joj sigurnost kod zajedničkog spavanja.

Osim što ga možete koristiti u dječjem krevetiću i kao krevetić položen na vaš krevet, baby gnijezdo ima još mnoštvo prednosti. Možete ga vrlo lako prenositi iz prostorije u prostoriju, odlično je za putovanja i za dojenje.

Jedinstveni Aluna proizvodi naprosto osvajaju svojim dizajnom i kvalitetom i sigurni smo da nema osobe, posebice bebice koja bi ostala ravnodušna na ovakav dar. Od samog pogleda na šarmantne vesele i kreativne setove naša su srca zaigrala.

Ako su se i vas dojmili ovi preslatki dječji proizvodi, za još detaljnije informacije i novosti zapratite Aluna društvene mreže Facebook i Instagram.