Uz ovaj Monopoly s elektronskim bankarom nema više krađe novaca!

Engineer 18. srpnja 2019.

Svaka Monopoly igra ima najboljeg igrača i najvećeg lopova

Prvi Monopoly na tržištu se pojavio davne 1930. godine i od tada predstavlja nezamjenjivu zabavu za sve one koje privlači novac i moć.

Posljednjih godina svjedočili smo raznim verzijama, a Stranger Things Monopoly je posljednji o kojem smo pisali.

Tijekom godina mijenjaju se teme, države, serije, hoteli, kućice, ali ono što se u ovoj igri nikad ne mijenja je onaj jedan igrač koji sustavno krade novac iz banke i ostali igrači ga etiketiraju kao Monopoly lopova.

 

Nekada je simpatično promatrati taktike koje Monopoly lopov koristi prilikom krađe novaca, ponekad je iritantno, ali najčešće završava svađom i prekidom igre.

Kako bi stali na kraj Monopoly lopovima iz Hasbroa su se dosjetili i na tržište lansirali novu verziju koja ima i ugrađenog elektroničkog bankara koji za vas radi sve transakcije.

Tako je, ova igra nema fizičkog novca, nego s njim upravlja bankar, koji ujedno bilježi svaku vašu transakciju i vrijedno sve to računa unutar svog procesora.

Ako recimo stanete na polje “St. James place” samo kažete “kupujem St. James place” i “gospodin bankar” će zabilježiti i provesti transakciju.

Ako ste jedan od onih poštenih igrača koji ciljeve ostvaruje na temelju dobre taktike i poštene igre ovaj Monopoly možete nabaviti na Amazonu po cijeni od 30$.

S druge strane, za sve one koji mislite da imate šanse varati protiv računala, nemate. Za vas je dobri stari Monopoly s fizičkim novcem u kojem vaše lopovske vještine lako mogu doći do izražaja.