Uz CoolPack svjetlosne ruksake vaši se mališani nikada neće izgubiti!

Viktoria Mikulić 26. travnja 2019.

Za svoje najmlađe želimo samo najbolje, a to smo upravo i pronašli!

Poljski brend CoolPack, inače prepoznat diljem svijeta konačno je dostupan i u Hrvatskoj.

Riječ je o anatomskim proizvodima koji su napravljeni od iznimno kvalitetnih tkanina. Dok neki imaju spužvastu poleđinu, drugi su napravljeni od EVA pjene, zbog čega su veoma lagani pa neki od njih teže tek nešto više od 700 g.

Osim vodootporne tkanine, prednost je mnoštvo pretinaca za ključeve, mobitele, tablete, kao i dvije godine garancije.

Izbor je zaista šarolik, očekuje vas čak 50 različitih dizajna podijeljenih u nekoliko linija kao što su: Spiner, Factor, Basic Plus, Bentley, Dart, Break, Cross, Prime i slično.

Nas su  posebno oduševili njihovi ruksaci iz najnovije kolekcije LEDPackbyCoolPack uz koje će dječica biti glavne face na školskim hodnicima, kao i na izletima.

Ovi patentni modni dodaci osvojit će naše najmlađe, a roditelji će biti bezbrižni jer će njihovo dijete na svakom koraku biti vidljivo, pa čak i u najvećem mraku.

LED sistem uključuje 23 različita svjetlosna programa koja se mogu mijenjati pomoću vanjskog gumba. Baterija može raditi 3-4 sata neprekidno, a puni se pomoću mini USB priključka (dolazi uz ruksak) koji se nalazi u posebnom pretincu s lokotom.

Možete ih pronaći u dvije veličine, S i M, a preporučuju se za niže razrede osnovne škole (1.-4.). U ponudi je 6 dječjih motiva razigranih boja.

Za još bolji vizualni dojam, pogledajte video s ovim božanstvenim ruksacima:

Moderan dizajn, pristupačne cijene i ugodni za nošenje samo su neke od karakteristika zašto su nam ovi ruksaci prvi odabir za naše najmlađe.

Ako su se i vas jednako dojmili, svakako provjerite jeste li u blizini nekog od sljedećih prodajnih mjesta: Knjižare TIP-Kutina (Kutina, Popovača, Garešnica, Novska), knjižare Znanje (Zagreb, Rijeka, Pula, Zadar, Split, Varaždin, Osijek, Slavonski Brod), knjižara LOM Vinkovci, kao i još mnogo drugih manjih knjižara.

Također, za sve aktualnosti i novosti, svakako pratite i njihovu službenu Facebook stranicu.

#LED IGRA DARIVANJA

U suradnji s CoolPack Hrvatska, jednu sretnicu nagradit ćemo šarmantnim dječjim ruksakom koji svijetli u mraku (dolazi s 23 LED svjetlosna programa). Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica CoolPack ruksaka koji svijetli u mraku je Suzana Šišović Suzi. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.