Uz Colorido bags, ljeto postaje još šarenije!

Viktoria Mikulić 05. srpnja 2017.

Neodoljivi cekeri postali su nezaobilazan modni trend

Ljetni Cekeri – Nedavno nam je za oko zapela Maja Brkan, 22-godišnjakinja iz Trogira. Inače studentica 4. godine poslovne ekonomije u Splitu, no također mlada dizajnerica u usponu, već godinu dana uspješno balansira između posla i fakultetskih obveza. Maja je prvo počela s izradom nakita, no vrlo brzo je prepoznala trend ljetnih cekera te ih odlučila i sama dizajnirati.

Ljetni Cekeri

Ideja je došla spontano. Jednog dana, prilikom posjeta baki na Šolti, pronašla je njezin ceker star 30 godina i odlučila ga ukrasiti. Iako je bio dosta očuvan, trebalo ga je ukrasiti s malo živahnih boja. Kada je Maja dodala i posljednji detalj, prisjeća se kako je i sama ostala zapanjena , kao i svi oko nje jer je ceker poprimio jedan kompletno novi trendovski look. Malo pomalo počela je izrađivati cekere s različitim dizajnom i motivima te primila mnogobrojne pohvale obitelji i prijatelja. Od običnog hobija, Maji je ovo postao pravi posao.

Budući da su cekeri aktualni u ljetno vrijeme, kada prevladavaju šarene boje, brend je dobio naziv prema španjolskoj riječi Colorido, koja na hrvatskom jeziku označava sve što je ‘šareno’.

Ljetni Cekeri

Ljetni ceker nezaobilazan je trend već nekoliko sezona. Osim što je efektan, veoma je praktičan, unutra stane sve što je potrebno i može se kombinirati uz različite odjevne kombinacije. Istovremeno je idealan za šetnju gradom ili običan odlazak na plažu. I ono što je najvažnije, svaka je torba unikatna, što je vrlo važno jer ljudi danas iznimno cijene autentičnost u radu. Sretna dobitnica prekrasnog cekera je Marta Prpić. Čestitamo i molimo da nam se javi na viktoria@elegant.hr s naznakom koje inicijale i boju pompona želi!

Ljetni Cekeri

Sve se radi ručno te s puno ljubavi i truda, što se vidi na samim fotografijama, a u proces izrade također su uključene i mama i sestra. Ponuda je raznolika, mogu se pronaći veliki i mali cekeri, jednostavni, klasični ili šareni. Ukrašeni su trakicama u bojama,pomponima koji su ručno rađeni od vune u raznim bojama, te resama, a neki su išpricani i šarenim bojama. Ono šzo je najzanimljivije, svaki se može personalizirati tj. mogu se ispisati inicijali. Ljetni Cekeri.

Ljetni Cekeri

Colorido torbe namijenjene su svim dobnim skupinama i uvijek se prilagođavaju željama klijentica, jer nema ništa ljepše od zadovoljnog kupca. I ono najbitnije, cijene su svima pristupačne, a  rok isporuke je maksimalno 6 dana. Ljetni Cekeri.

Zablistajte ovog ljeta i nabavite svoj unikatan primjerak brenda Colorido Bags.

 

#šarena IGRA DARIVANJA

U suradnji s Colorido Bags, jednu sretnicu nagradit ćemo neodoljivim cekerom, a dobitnica će moći birati boju pompona i inicijale. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.