Unicorn shake – mister fotogeničnosti koji je osvojio Instagram

Engineer 27. lipnja 2019.

Ne znamo kaj čekaju ljudi u kravatama iz Burger King Hrvatska?

Ljubitelji hrane s motivima Unicorna za vas imamo dobru i lošu vijest, zapravo dvije loše vijesti. U biti, ovaj članak ima više loših nego dobrih vijesti, ali ne preostaje nam drugo nego tugovati.

Jedina dobra vijest je ta da je Burger King napravio posebnu limitiranu seriju Unicorn shakea koja je u kratkom roku dobila epitet najfotogeničnijeg sladoleda ovo ljeto.

Mix borovnica i sladoleda od vanilije posute razigranim posipom u duginim bojama. Kao šećer na kraju dolazi kornet koji predstavlja rog ovog veličanstvenog mitskog bića.

Sad kada smo ispucali sve dobre vijesti, ide nekoliko loših. Živimo u Hrvatskoj u kojoj će trendovi doći idućeg ljeta i mi smo zakinuti za ovo spektakularno osvježenje.

Iako u Lijepoj našoj imamo 4 Burger Kinga i nacija smo koja voli Unicorne nismo jedini koji tugujemo. Ova limitirana serija Unicorn shakea prodavat će se samo u Španjolskoj i Portugalu.

I dok se pune Instagram profili veselih i sretnih Španjolaca i Portugalaca mi možemo samo gledati slike s tugom u očima.

Zavidimo onima koji će svoj godišnji odmor provesti u jednoj od ove dvije zemlje te sa slinama koje nam cure čekamo neko bolje vrijeme.