Putovanja

Ugledavši novi Parfois kofer desila se ljubav na prvi pogled!

Viktoria Mikulić 20. svibnja 2019.

Zaljubljene žirafe, cvjetni motivi, srca i nježna roza boja krase putne novitete poznatog brenda!

Je li vrijeme za novo putovanje? Ne znamo, ali bismo sada o tome mogli ozbiljno početi razmišljati.

Pretrpani silnim obvezama i bez imalo predaha, ne pada vam na pamet ni pomišljati na odlazak prema nekoj egzotičnoj destinaciji?! Ako ste ipak pronašli vremena da bacite pogled na ovaj članak, suđeno vam je da uskoro negdje odete i maknete se od zamorne svakodnevice.

Vaša prtljaga još uvijek vas zasigurno dobro služi, no ako ste raspoloženi za osvježenje stare kolekcije, pogledajte tek pristigli putni asortiman brenda Parfois. Kofer nježno roze boje obasjan proljetnim cvijećem i ovim preslatkim žirafama koje se zaljubljeno gledaju odagnat će tmurno vrijeme i barem na trenutak vratiti nas u neko toplije vrijeme.

Unutarnja strana također dolazi u puderasto rozoj nijansi, a obojana je sitnim cvjetovima bijele boje.

Novitet je i božanstveni ruksak s jednakim motivima koji može poslužiti kao ručna prtljaga za prijenosno računalo ili neke druge putne potrepštine. Kofer možete pronaći po cijeni od 59,99 eura, a ruksak za 29,99 eura.

Zapamtite, iako proljeće donosi hrpu posla, ne zaboravite pronaći vremena za sebe i svoje potrebe, bez obzira bio to odlazak na daleko putovanje ili možda samo vikend-izlet u prirodi.