Učinkovit Anti age tretman koji dolazi u 6 koraka!

Viktoria Mikulić 10. listopada 2017.

60 - minutno revolucionarno rješenje protiv prvih znakova starenja!

Anti age tretman  AgeDefense je ekskluzivni personalizirani tretman s naprednim sustavom protiv starenja koji će pokazati zavidne rezultate u samo jednom dolasku. Zbog svojih prirodno aktivnih sastojaka, jača prve obrambene barijere kože te tako stvara zaštitni štit protiv starenja.

Zahvaljujući djelovanju inovativnih prirodnih aktivnih sastojaka s prirodnim efektima protiv starenja koji usporavaju, sprečavaju i ispravljaju znakove starenja, ovaj tretman će zadržati mladolikost i sjaj svih tipova kože.

Anti age tretman

Kome je tretman namijenjen?

Pogodno za oba spola i sve tipove kože, uključujući, između ostalog, nježne, reaktivne i osjetljive kože, kao i za one koji žele spriječiti ili boriti se protiv znakova starenja sa značajnim rezultatima.

AgeDefense tretman provodi se u 6 koraka:

Pripremna faza: obnova i usavršavanje

Piling gel koji je formuliran s LIME CAVIAR. Inovativni proizvod prirodnog kemijskog pilinga sa sličnim pH faktorom naše kože. Uklanja mrtve stanice i toksine. Poboljšava microreljef kože i ujedinjuje tonus.

Obrambena, restrukturirana i posvjetljavajuća faza

Ampula koja u sebi ima D-PROTECT i JAPANESE CEDAR ekstrakt. Ojačava i priprema kožu za borbu protiv patogenih tvari odgovornih za starenje. To ubrzava rekonstrukciju i poboljšava koheziju epidermalnih stanica.

360 ° anti-aging emulzija

Emulzija formulirana s PRO & PREBIOTIC kompleksom, aktivnim sastojkom koji se bori unutar i izvan svih znakova povezanih sa starenjem. Izvanredni anti-aging učinak ovog aktivnog sastojka nadopunjuje inovativni ultra hidratantni aktivni sastojak je JOJOBA & BEE WAX formuliran s jojoba voskom i pčelinim voskom, POLLU-BLOCK, aktivni sastojak za detoksikaciju i antioksidativno djelovanje sa suhim uljem, hranjivim suhim uljnim kompleksom s anti-slobodnim radikalima. Anti age tretman.

Anti age tretman

Zaštitna i hranjiva faza

Krema sa SKINADAPT i PROBIOTIC tehnologijom koja stimulira biosenzorensku sposobnost kože i poboljšava kvalitetu epidermalnog rasta. Ovaj korak naglašava kompleks SUHOG ULJA, koje se dobiva iz sjemenki maslina, badema i marelica, u kombinaciji s ekstraktom kore sladića i važnim anti radikalima. Aktivni sastojak ACTIDEFENSE uzrokuje cjelovito poboljšanje fizičke i biološke prepreke kože i održava optimalnu razinu vlage. Kao rezultat toga, bore su vidljivo smanjenje i popunjene. Anti age tretman.

Prebiotička Ionizable Mask

360 ° ANTI-AGE maska za lice s IONISABLE tehnologijom. Inovativna maska formulirana s PREBIOTICS laktozom bogatom mliječnom kiselinom, mineralima i vitaminima A i B. To licu daje inovativan i moćan cjelokupni učinak protiv starenja. Ojačava prirodnu obranu kože, intenzivno hidratizira i osnažuje ju. Koristeći tehniku iontoforeze dobivenu iz ionizirajućih aktivnih sastojaka koji prodiru do dubljih razina epiderme poboljšavaju se njihova svojstva.

360 ° anti-aging krema (za kućnu njegu)

Čuva kožu u zaštitnom mjehuru i olakšava duboku detoksifikaciju zbog djelovanja blokiranja toksina i njegovog uklanjanja. Formula sa PRO & PREBIOTIC kompleksom, globalnim aktivnim sastojkom protiv starenja od 360 °, koji jača prvu obrambenu barijeru kože i bori se na sve znakove povezane s starenjem iznutra i izvana. Sretna dobitnica Casmara Age Defense kreme za njegu lica je Lea Kosić. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.

Suhi uljni kompleks njeguje i djeluje protiv slobodnog radikala. JOJOBA & BEESWAX nosilac i dugotrajan hidratantni kremasti sloj. POLLU-BLOCK sprječava negativni učinak UV zračenja, onečišćenja zraka i kemijskih sredstava na koži.

Anti age tretman

Ovaj anti age tretman i još mnoge druge možete isprobati u Beauty centru Med-Or koji koristi samo vrhunski luksuznu kozmetiku, a nalazi se u Zagrebu u Vlaškoj ulici 92.

I ne zaboravite, bez obzira na godine, stari smo upravo onoliko kako se osjećamo iznutra. Ovaj tretman samo je mali pomagač, no vi ste glavna karika u efikasnoj borbi protiv starenja. Anti age tretman.

 

#antiage IGRA DARIVANJA

U suradnji s beauty centrom Med-Or, jednu sretnicu nagradit ćemo Casmara Age Defense kremom za njegu lica. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.

 

Beauty centar Med-Or

Vlaška 92, 10000 Zagreb

Mob: 099/ 295 0565

salon@med-or-odrzavanje.hr