U zadnji tren nemate poklon? Trk po božićnu posteljinu!

Tina Turuk 24. prosinca 2018.

Ako vam je ponestalo ideja, stiže spas u zadnji čas!

Badnji dan je, kiti se bor i čekaju se poklončići koji će uskoro početi pristizati sa svih strana…

Nabavili ste i pripremili poklone za gotovo sve ukućane i prijatelje, ali eto, ostala vam je ona jedna osoba za koju ste iscrpili sve ideje.

Ako još uvijek nemate poklon za tu, dragu vam osobu, možda je idealno rješenje upravo božićna posteljina. Vjerujemo da s time ne možete pogriješiti, a dotičnoj osobi ćete garantirano izmamiti osmijeh na lice.

Kod posteljine je jedino važno da bude mekana i udobna kako bi se što bolje naspavali. Ako je još k tome i lijepa, više od tog ne možemo tražiti, a bolje ni zamisliti.

Pronašli smo božićne posteljine koje će spavaću sobu uljepšati, božićnu čar produljiti, a onaj tko će u njima spavati će sigurno slatko i snivati.

Kod posteljine je također bitno da budu dobrog sastava, a ove to definitivno jesu – 50% pamuk, 50% mikrofibra.

Što se tiče dezena, možete birati između posteljina s prigodnim natpisima, prepoznatljivim božićnim motivima ili pak odabrati nešto otkačeniju verziju, primjerice s mačkama i psićima ili one u kojoj će spavalice osobno biti pravi vilenjaci i u kojoj će raditi najbolje selfije!

Posteljine se nalaze ovdje, ali možete ih potražiti i osobno u trgovinama Posteljina.hr s obzirom na to da vam je sad kasno za online narudžbe.

U ponudi su one za manji i bračni krevet odnosno setovi s jednom ili dvije jastučnice.

Cijene također možete čekirati na stranici, ali one su snižene 50 i više posto, a kreću se od 99,87 kn za manji krevet do 199,95 za onaj veći.

Pa pogledajte…

Dobar poklon, zar ne?

 

 

Podijeli članak