Trikovi uz koje će vaša kupaonica izgledati veća!

Viktoria Mikulić 07. studenoga 2019.

Konačno i kupaonica može biti No.1 mjesto u kući!

Svi mi sanjamo o prostranoj kupaonici unutar koje bi se nalazio tuš ili kada, jedan ili dva umivaonika, wc, perilica i košara za rublje, ormarići za ručnike i dodatne police za šminku. Uz to, poželjno je da ima i dovoljno mjesta, odnosno da je prohodna.

Bez obzira živite li taj san ili je trenutno samo plod vaše mašte, postoji mnogo načina kako kupaonicu oživjeti i učiniti većom. Donosimo trikove pomoću kojih možete otkriti jeste li iskoristili njezin pun potencijal:

1. Koristite svijetle boje. Uz bijelu, svaki prostor djeluje veći, a posebno je učinkovita u kupaonici jer je većina sanitarnih čvorova upravo te nijanse, što u kombinaciji s ostalom površinom bijele boje prostor čini prozračnijim. Mnogi smatraju da je bijela boja previše minimalistička te da će kupaonici nedostajati karaktera, no uz korištenje različitih teksturnih elemenata, blijedog kamena ili pločica uz povremeni dodir metalne ili drvene građe, pružit ćete joj besprijekoran izgled.

2. Zapamtite da je manje uvijek više. Iako to ponekad ne želimo priznati, većina nas u kupaonici ‘skladišti’nepotrebne stvari kojih se iz ne znam kojeg razloga ne želimo odreći, a bez kojih bi prostor izgledao puno otvoreniji. Riješite se viška i učinite život bezbrižnijim, a prostor većim.

3. Ogledalce, ogledalce, accessories bez kojeg ne bismo mogli živjeti. U kupaonici je štoviše poželjno imati što veće ogledalo jer će ono vizualno udvostručiti prostor. Iako su veća ogledala većinom skuplja, sigurni smo da se može pronaći povoljnih varijanti koje izgledaju jednako efektno.

4. Zavjesu za tuširanje zamijenite staklenom pločom kako biste iz svakog kuta kupaonice imali prostran pogled. Za one koji više preferiraju privatnost, upotrijebite matirano staklo koje će vam i dalje pružiti dovoljno svjetlosti, a tuširanje više neće biti klaustrofobičan doživljaj. Ako planirate renovirati cijelu kupaonicu, definitivno kadu zamijenite tušem jer njenom eliminacijom stvarate puno više prostora za ostale potrepštine.

5. Rasvjeta je jedan od važnijih faktora, osobito u kupaonici gdje nema puno prirodnog svjetla. Dobro je postaviti je na nekoliko mjesta tako da je svaki kutak ravnomjerno osvijetljen.

6. I za kraj, ono što nam je možda i najbitnije – mirisi. Iako ne čine kupaonicu većom, definitivno su najzaslužniji da nam upravo ona postane jedno od omiljenih mjesta u kući gdje se najradije opuštamo. Kako bi se kupaonicom, a potom i čitavim stanom uvijek širio ugodan miris, Glade microspray najpraktičniji je proizvod koji uz jedan gumbić pruža potpuno uživanje.

Možete ga postaviti na ormarić, zalijepiti na pločice ili koristiti direktno iz ruku, u svakom slučaju dat će svoj maksimum. Uz dvije baze pod nazivom Relaxing zen i Ocean Adventure, možete odabrati između 5 punjenja.

Sudeći po našim ukućanima koji ovih dana imaju smrknute face jer previše vremena provodimo u kupaonici, zaključak je da je ovaj proizvod odlična vrijednost za uloženi novac.

Za detaljnije informacije o Glade microsprayu, pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.

#micro IGRA DARIVANJA

U suradnji sa Svijet mirisa i blagdani, jednu sretnicu nagradit ćemo praktičnim

#micro IGRA DARIVANJA

U suradnji sa Svijet mirisa i blagdani, jednu sretnicu nagradit ćemo praktičnim Glade microsprayem + 2 dodatna punjenja uz koje će kupaonica uvijek poprimati mirišljavu notu. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica Glade microspraya + 2 dodatna punjenja je Maja Šušnjara. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima jave u FB inbox.