“Tihi frizer” nova je usluga za sve koji vole tišinu

Engineer 31. listopada 2019.

Ponekad je najbolje samo sjesti na frizersku stolicu i ne govoriti ništa

Da li ste se ikad naručili kod frizera u subotu ujutro, ili bilo koji dan ujutro? Ako jeste onda znate kako može biti teško pratiti tempo razgovora koji nam nameće frizerka. Neki frizeri shvate kada mušterija nije raspoložena za razgovor, ali postoje i one koje za to ne mare.

Ako imate frizerku s kojom vam je ugodno i opušteno razgovarati i ne predstavlja vam napor onda ste sretnica.

Postoje i one koje za vrijeme usluge postavljaju “paljbu” pitanja nevezanih za frizuru, pa ispadne da nas nakon usluge frizerke poznaju bolje nego najbolje prijateljice.

Ako ste čuli za uslugu u kojoj možete naručiti taksi s vozačem koji ne priča previše, ista stvar se događa i sa frizerskim salonima.

U Londonu je otvoren frizerski salon s uslugom “tihog frizera” kojem je jedina zadaća na početku poslušati vaše želje za frizuru i na kraju vam poželjeti skori povratak.

Za sve koji žele od svojih frizera zadržati informacije tipa – što studirate, čime se bavite, imate li ljubimca, da li ste u vezi, što ste danas ručali i slično, ovo je usluga koju ćete zavoljeti i prakticirati.

Nadamo se da će se londonski trend brzo proširiti i da ćemo uskoro moći birati želimo li se upuštati u razgovore s frizerom ili se samo želimo opustiti u tihoj usluzi.