Film

Sweet Tooth – upravo je stigao trailer za finalnu 3. sezonu

admin 18. travnja 2024.

Zna se i datum izlaska koji bi trebao razveseliti sve koji s nestrpljenjem čekaju

Netflix je upravo objavio prvi trailer i zakazao premijerni datum prikazivanja treće, a ujedno i posljednje sezone serije “Sweet Tooth“.

Ova fantastična drama s prikazivanjem je krenula sredinom 2021. godine, drugu sezonu smo gledali u 2023. godini, a sada je došlo vrijeme da dobijemo zaključak u posljednjoj, trećoj sezoni.

Foto: Netflix

Od najvećih novosti izdvajamo da se glumačkoj ekipi pridružuje Kelly Marie Tran, a upravo objavljeni trailer pokazuje što bismo otprilike mogli očekivati.

Foto: Netflix

Nakon što su porazili generala Abbota u bitci kod Pubbine kabine, treća sezona u fokus stavlja Gusa (Christian Convery), Jepperda (Nonso Anozie), Becky (Stefania LaVie Owen) i Wendy (Naledi Murray) koji kreću na putovanje na Aljasku u potrazi za Gusovom majkom Birdie (Amy Seimetz), koja je zaokupljena otkrivanjem tajanstvenog porijekla smrtonosne bolesti.

Foto: Netflix

Putem im se pridružuje Dr. Singh (Adeel Akhtar), koji ima vlastita opasna uvjerenja o Gusu i njegovoj ulozi u suzbijanju virusa. U međuvremenu se pojavljuje nova prijetnja u obliku Helen Zhang (Rosalind Chao), njezine kćeri Rosie (Tran) i divljih Wolf Boysa, koji žele početak nove ljudske civilizacije i vide Gusa kao rješenje za svoje planove.

Dok se kreću kroz opasan teren, Gus i njegova grupa prijatelja pronalaze utočište u Outpostu na Aljasci, gdje upoznaju novu skupinu likova uključujući Sianu (Cara Gee) i njezinu hibridnu kćer Nuku (Ayazhan Dalabayeva). Dok vrijeme za pronalaženje odgovora ističe, savezi su na kušnji i sudbine se isprepliću, što sve dovodi do uzbudljivog vrhunca koji će odrediti sudbinu čovječanstva i hibrida.

Foto: Netflix

Temeljen na serijalu DC-jevih stripova Jeffa Lemirea, serija prati pustolovine Gusa (polu dječak polu jelen) koji napušta svoj dom kako bi pronašao vanjski svijet opustošen kataklizmičnim događajem. Pridružuje se otrcanoj obitelji ljudi, hibrida životinja i djece poput njega u potrazi za odgovorima o ovom novom svijetu i misteriju iza njegovog hibridnog podrijetla.

Izvršni producenti serije su Jim Mickle, Susan Downey, Robert Downey Jr., Amanda Burrell i Linda Moran. Evan Moore iz tima Downey je suizvršni producent. Seriju producira Warner Bros TV.

Serija kreće s prikazivanjem 6. lipnja.