Svaka žena voli dragulje…počastite je za Valentinovo?

Viktoria Mikulić 31. siječnja 2017.

Bliži se Valentinovo, dan kada slavimo ljubav i dan kada svoje partnere darujemo od srca. Ukoliko ste u potrazi za idealnim ljubavnim poklonom koji će zasigurno razveseliti vašu ljubav, kolekcija Dodo Silhouette zasigurno je poklon koji će osvojiti svačije srce. Dodo Silhouette kolekciju karakterizira ružičasto zlato s crnim dijamantima, a bilo da je riječ o […]

Bliži se Valentinovo, dan kada slavimo ljubav i dan kada svoje partnere darujemo od srca. Ukoliko ste u potrazi za idealnim ljubavnim poklonom koji će zasigurno razveseliti vašu ljubav, kolekcija Dodo Silhouette zasigurno je poklon koji će osvojiti svačije srce.

Dodo Silhouette kolekciju karakterizira ružičasto zlato s crnim dijamantima, a bilo da je riječ o narukvici ili ogrlici, simbolizira je privjesak u obliku otvorenog srca kao znak ljubavi. Razmjena darova simbolizira neprekidnu povezanost, raduje nas, ispunjava zadovoljstvom i još više zbližava. Međusobna razmjena darova u tom razdoblju, od pamtivijeka, simbolizira neprekidnu povezanost među ljudima te slavi ljubav i zajedništvo. Darivanje mora biti istinsko uživanje, ne samo za onoga koji prima nego i za onoga koji daruje, a da bi uistinu bilo tako, idealan poklon za Vašeg partnera potražite u draguljarnici Malalan.

 

Privjesak srce, ružičasto zlato s crnim dijamantima na svilenoj vrpci je 3670 kn.

Cijena lančića, ružičasto zlato je 1380 KN

Cijena privjeska srce, ružičasto zlato je 1230 kn.

Draguljarnica Malalan

Ban Centar, Ulica Augusta Cesarca 6-8