Stres je prošlost uz novi SUPERFOOD PRO-RADIANCE FACIAL tretman!

Viktoria Mikulić 06. ožujka 2018.

Patite od problema sivog, beživotnog tena? Potrebna Vam je detoksikacija i dubinsko hranjenje kože?

Ubrzani način života, nepravilna prehrana i pušenje ne ostavljaju posljedice samo na našem zdravlju i organizmu, nego također i na našoj koži.

U užurbanom rasporedu koji je ‘standard’ kod većine nas, već dugo nisam pronašla vremena za sebe, a kamoli za njegu lica i tijela misleći da to mogu vječno odgađati. Konstantan stres na poslu u kombinaciji s jako niskim temperaturama, učinili su moju kožu hrapavom i beživotnom.

Tijekom konzultacija s wellness koordinatoricom i kozmetičarkom Sanjom Buinjac ustanovili smo da je mojoj koži pothitno potrebna hidratizacija. U Ageness Beauty Institut taman je stigao novi tretman SUPERFOOD PRO-RADIANCE koji sam imala priliku ekskluzivno isprobati.

Tijekom kliničkih istraživanja, ovi profesionalni tretmani napravljeni su na uzorku od 30 žena u dobi između 40 i 75 godina koje su na vodećim pozicijama i stres im je svakodnevica. Već nakon prvog od 6 preporučenih tretmana, osjetile su značajnu razliku. Osim što povećavaju hidrataciju, ovi tretmani pridonose elastičnosti i čvrstoći kože.

Bez obzira što još nemam 30 godina, shvatila sam da moram početi misliti o svojoj koži te je pravilno hraniti ako uskoro ne želim vidjeti prve znakove starenja. Pa o čemu se radi?

Photo by: Elemis

Ovaj 60-minutni superfood boost cilja umornu, sivu i beživotnu kožu, ponovno ju energizira, detoksicira te dubinski njeguje i hidratizira, kako bi vratili blistavi i živahni ten vaše kože.

SUPERFOOD PRO-RADIANCE tretman lica je posebno dizajniran za klijente koji su pod velikim dozama stresa, a čija je koža siva i beživotna. Superfood Pro-Radiance tretman je bogat superfood sastojcima te esencijalnim mineralima namijenjenima da obnove i regeneriraju opuštene, sive , beživotne kože koja je pod stresom.

Bogata superfood sastojcima, esencijalnim mineralima i elementima u tragovima: magnezij, kalij, cink, vitamin A i E formiraju mineralnu vojsku aktivnih tvari kako bi obnovili umornu, iscrpljenu i beživotnu kožu.

Amino aktivna maska pomaže u vraćanju izgubljene vlage, dubinski njeguje, detoksicira i puni kožu snažnim, energizirajućim hranjivim sastojcima. Ostavlja kožu, punijom, blistavom, osvježenom i zdravijom.

Beživotna siva koža nakon toga nije samo energizirana i detoksicirana već dobiva poseban sjaj ako se tretira ovim bogatim superfood boost tretmanom.

Elemis tretmani posebni su još po tome što ne dobijete samo klasičnu njegu lica nego i masažu lica i vrata što je dodatna prednost zašto bih uvijek odabrala upravo ove tretmane.

Znate ono kada imaš osjećaj da bi mogao poletjeti?! Upravo tako sam se osjećala nakon tretmana, odmorno i opušteno kao da sam provela vikend u nekim termama.

SUPERFOOD PRO-RADIANCE tretman lica je namijenjen:

• Reaktivnoj koži slabijeg imuniteta
• Sivoj beživotnoj koži
• Koži koja je pod stresom
• Koži kojoj je potrebna detoksikacija

PREDNOSTI SUPERFOOD PRO-RADIANCE tretmana lica

• Uspostavlja i podiže vitalnu razinu vlage u koži
• Osigurava neophodne hranjive sastojke te svjež, živahan izgled kože
• Potiče regeneraciju stanica kože
• Oksigenizira kožu
• Smiruje i dubinski hrani stanice
• Koža izgleda zdravije, svježe i mlađe

PREPORUČENA KURA SUPERFOOD PRO-RADIANCE tretmana lica

Kura: 6 tretmana / 1 tretman svaka 2 tjedna
Preporuka za održavanje : 1 tretman svakih 4 do 6 tjedana

Cijena: 420,00 kn | Trajanje: 60 min

Kako bi proslavio pokretanje novog vegan friendly ELEMIS Superfood skincare sistema, Ageness Beauty Institut će održati ekskluzivni event koji je u službi ljepote i njege kože.

Elemis Superfood Pro Radiance Event u Ageness Beauty Institutu se održava u ožujku od 19.03 – 24.03. tijekom kojih će detaljno predstaviti ELEMIS Superfood skincare sistem. Nahranite i hidratizirajte kožu nakon ove oštre zime s 30 minutnim Elemis tretmanom te isprobajte novi Elemis skincare sistema uz ekskluzivni popust od 15%.

Superfood Pro Radiance Event 19.03 – 24.03. 2018

Specijalno dizajnirani Elemis tretman Superfood Pro-Radiance facial osmišljen je za intuitivno njegovanje i tretiranje vaše kože. Vaš Elemis stručnjak će napraviti lifestyle konzultacije, uz detaljnu analizu vaše kože pomoću posebnog aparata za mjerenje postotka vlage i masnoće. Tretman osigurava postizanje sjajnih rezultata u najkraćem vremenu. Osvježite i regenerirajte kožu ovim masažnim tretmanom, uz besplatne konzultacije kako biste osigurali željene rezultate, koje odgovaraju specifičnim potrebama vaše kože.

Prijavi se za 25 min Superfood Pro-Radiance facial po promotivnoj cijeni od 130 kn.