Stigla nova Melem Baby kolekcija

Engineer 09. listopada 2018.

Nova linija besprijekorno nježnih, prirodnih proizvoda za svaki dan

 

Nije dugo prošlo od lansiranja Melem kolekcije s esencijalnim uljem ruže, a nova kolekcija već je pred vratima. Stigao je Melem Baby.

Nova linija besprijekorno nježnih, prirodnih proizvoda za svaki dan sadrži najbolje što priroda daje – biljne aktivne sastojke kojima njeguje i hrani osjetljivu dječju kožu.

Kolekcija se sastoji od 4 proizvoda zapakiranih u preslatka pakiranja.

1) Melem baby krema

Dubinski njeguje i učinkovito štiti nježnu bebinu kožu u pelenskom području. Prirodna ulja i maslaci stvaraju zaštitni sloj na koži, omogućujući joj da se sama hidratizira.

2) Melem baby kupka i šampon

Od glave do pete njeguje i čisti nježnu bebinu kožu i kosu. Bogata biljna ulja masline, ricinusa i nevena te ekstrakt kamilice i pantenol dubinski hrane i štite kožu od isušivanja.

3) Melem baby vlažne maramice

Nježno i besprijekorno čiste osjetljivu dječju kožu. Inovativna formulacija sadrži dragocjena biljna ulja ricinusa, badema, avokada i masline za dubinsku njegu i zaštitu.

4) Melem baby za osjetljivu kožu

Namijenjen intenzivnoj njezi osjetljive i suhe kože cijelog tijela, aktivno zadržava vlagu, hidratizira i omekšava kožu, uz pouzdano revitalizirajuće djelovanje.

Iako su proizvodi etiketirani kao baby proizvodi ne sumnjamo da će se naći u upotrebi osoba svih generacija.

#b-day IGRA DARIVANJA 

U suradnji s Melem, jednu sretnicu nagradit ćemo novom Baby kolekcijom za najmekšu dječju kožu. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica Melem Baby kolekcije je Valentina Topolovac. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox, najkasnije do nedjelje, 18.11.2018.

 

Podijeli članak