Stigla je najmaštovitija reinterpretacija bočice mirisa La vie est belle

Engineer 20. rujna 2018.

Riječ je o dosad najmaštovitijoj reinterpretaciji bočice mirisa La vie est belle

La vie est belle je kroz godine obilježene uspjesima postao jedan od kultnih mirisa francuskog parfumerstva, istinska legenda suvremenog doba. Baš kao i drugim legendama, dašak inovativnosti tako mu dobro pristaje…

Stoga Lancôme ovog ljeta predstavlja novu suradnju: posebno izdanje La vie est belle Happiness. Koja je bila naša ideja vodilja? Umjetnici dati otvorene ruke da kroz dizajn kultne bočice mirisa La vie est belle izrazi svoju viziju sreće.

Riječ je o dosad najmaštovitijoj reinterpretaciji bočice mirisa La vie est belle. Lancôme predstavlja intrigantno izdanje za kolekcionare, kreirano u suradnji s uličnom umjetnicom svjetskog glasa: Lady Pink, živućom legendom njujorške ulične scene te snažnom i osviještenom ženom.

Upoznajte njezin iznimno odvažan i iznenađujući stav… Život postaje još ljepši kada se usudite stvoriti neko novo ja.

Lady Pink, slobodna umjetnica

Sandra Fabara, umjetničkog imena Lady Pink, rođena je u Ekvadoru. Odrasla je u New Yorku, gdje su je kasnih sedamdesetih godina prošlog stoljeća proglasili „prvom damom grafita”. Kao prva žena koja se odvažila ući u muški krug crtača grafita, vagone i zidove ukrašavala je prepoznatljivim potpisima i snovitim oblicima.

Ova se zvijezda ulične umjetnosti od 1985. bavi izradom naručenih murala i slika. Njezina umjetnička djela krase prestižne muzeje, poput njujorških muzeja umjetnosti Whitney i Metropolitan.

Lady Pink ne samo da je izgradila sjajnu reputaciju u dominantno muškom svijetu, već umjetnički izričaj koristi i za promicanje ravnopravnosti spolova i slobode žena. Njezina se filozofija osnaživanja žena savršeno uklapa u načela koja promiče La vie est belle.

Kolekcionarski primjerak

Jedan od kultnih Lancômeovih mirisa u reinterpretaciji Lady Pink pretvara se u originalno umjetničko djelo u kojem se ulična umjetnost isprepliće s luksuzom.

Naziv „La vie est belle” Lady Pink je pretvorila u snažnu izjavu koju opetovano ispisuje prepoznatljivim slovima karakterističnim za njezin rad. Bočica je ukrašena grafitima u nijansi fuksije, koja se po prvi put reflektira i na mašni koja krasi njezin vrat, simbolizirajući krila slobode.

Kutija odiše istim odvažnim duhom te sadrži sliku murala na kojem je Lady Pink prikazala neke od legendarnih elemenata iz povijesti mirisa La vie est belle. Naravno, prije nego što im je pridodala autorski pečat…

La vie est belle, univerzalni manifest prava na sreću

Ovaj je miris poput nijednog dosad utjecao na milijune žena širom svijeta. La vie est belle utjelovljuje potragu za srećom koju možemo sami stvoriti i koja pripada samo nama.

Prvi gurmanski ženski miris s irisom kao prepoznatljivim ključnim sastojkom, La vie est belle vrlo je brzo stekao status legende modernog parfumerstva. Mirisni trag akorda irisa s daškom karamele isprepleten je gracioznim i nadahnjujućim notama narančina cvijeta i apsoluta jasmina te je naglašen esencijom pačulija.

La vie est belle predstavlja Lancômeovu definiciju sretne ženstvenosti.

###

LVEB EDP 50ML COLLECTOR 18 OS – Parfemska voda u spreju.

701,23 kn

Podijeli članak