Sin Nives i Gorana Ivaniševića proslavio prvi rođendan!

Engineer 08. rujna 2019.

Čestitkama na društvenim mrežama pridružili su se brojni poznati prijatelji Olijevih roditelja!

Nives Ivanišević jedna je od rijetkih poznatih mama koje rijetko objavljuju fotografije svog privatnog života, pa čak i kada objavi, na slikama se rijetko kada pojavi njen suprug, Goran Ivanišević, dok se lice njihovog sina Olivera ne vidi ni na jednoj fotografiji.

Nives u razgovorima za medije nerijetko ističe Goranovu potporu i snalažljivost u odgoju i brizi za mališana, tako da doista uživa u svojoj malenoj obitelji.

Ponosna se mama ipak pohvalila fotografijom s proslave Olijevog prvog rođendana napisavši na društvenoj mreži Instagram:”Naš mali kolačić proslavio je danas prvi rođendan…

Na fotografiji maleni Oliver sjedi ispred velike torte “Kralj lavova” dok ga čuvaju sigurne ruke tate Gorana i mame Nives.

Čestitkama na društvenoj mreži su se pridružili i mnogi poznati iz svijeta sporta i glazbe, pa su se tako našle čestitke proslavljene tenisačice Ive Majoli, bivše manekenke Ane Grujice, radijske voditeljice Tatjane Jurić i Antonije Stupar Jurkin koje su mališanu poželjele sve najbolje!

Pridružujemo se čestitkama!