Sićušne tetovaže na gležnju koje ćete željeti kopirati

Engineer 29. svibnja 2019.

Dočekajte ljeto s novom tetovažom koju će malo tko primijetiti.

Postoji razlog zašto tetovaže na gležnju u posljednje vrijeme možemo primijetiti sve češće. Uz to što su male, nalaze se na mjestu kojeg je lagano sakriti, a na kraju krajeva stvarno su prekrasne i inspirativne. Osim što ih viđamo na poznatim osobama, poput Rihanne, ovo je trend koji će i ove sezone doživjeti ekspanziju i preplavit će društvene mreže.

Iako tetovaže na ovom dijelu tijela nisu previše vidljive, ovo je prilično intimno mjesto na ženskom tijelu koje uvijek privlači pažnju, tako da onaj tko ih i primijeti neće moći skrenuti pogled s nje.

Ako još razmišljate da li da se pridružite u klub “tetovirani gležanj” predlažemo da pogledate naš izbor najljepših. Vjerujemo da ćete pronaći inspiraciju i da će jedna krasiti i vaš gležanj ovog ljeta.

1) Valovi

Krenut ćemo s jednom standardnom, ljetnom, za sve ljubitelje mora. Ujedno, ovo je i odličan izbor ako vam je ovo prva tetovaža.

https://www.instagram.com/p/BjEQ_3SD7NF/?utm_source=ig_embed

2) Anđeosko krilo

Ako želite tetovažu, toliko malenu da ćete ju skriti bez problema, ovo mini anđeosko krilo savršen je izbor za vas.

3) Romantična ruža

Morali smo ubaciti i jedan klišej, ali tetovaža ruže pravi je klasik koji će skriveno pokazati da ste romantična duša.

https://www.instagram.com/p/BlejQV7DlgH/?utm_source=ig_embed

4) Munja

Ovo je jedna od onih “sexy” tetovaža koja se nalazi na savršenom mjestu ženskog tijela, a u kombinaciji sa štiklama izgleda neodoljivo i HOT.

5) Zvjezdice

Ništa bez zvjezdica. Ako ste sanjar u duši, ova malena nakupina zvjezdica izgleda kao idealan izbor za tetovažu kojom ćete ovog ljeta oduševljavati prijatelje.

https://www.instagram.com/p/BxuFcSZn3hY/?utm_source=ig_embed

6) Glazbena nota

Ako ste zaljubljenik u muziku i želite to pokazati na jedan diskretan i kreativan način ova malena glazbena nota izgleda kao pun pogodak.

7) Leptir

Kao simboli proljeća uvijek su poželjni i rado viđeni. Ovaj maleni leptir ima oštre geometrijske linije, a dimenzije su dovoljne da ga uvijek možete sakriti.

7) Kemijski element

Kemija vam je uvijek bila najdraži predmet u školi. Uz ovu malenu tetovažu postavite svoj najdraži element iz periodnog sustava elemenata.

8) Smiley face

Svaki put kada vam nešto pokvari raspoloženje neka ova tetovaža bude to što će vas oraspoložiti i motivirati da budete dobre volje.

9) Mjesec

Osim što je jednostavna, ne boli prilikom izrade, lako ju je za sakriti, stoga ova tetovaža slovi za još jednu od onih koja je savršena za tattoo početnike.

10) Mala sirena

Neki dan smo pisali o kući-školjki koja inspirira sve kojima je Mala sirena bio najdraži crtić u djetinjstvu.

https://www.instagram.com/p/BL5vCQtjBNc/?utm_source=ig_embed

11) Narukvica tattoo

Ostavili smo šećer na kraju i predstavljamo tetovažu koja je naš favorit. Osim što ju je lagano zakamuflirati, svi koji ju ugledaju morati će razmisliti da li se radi o narukvici ili tetovaži.