Severina opet zaključala Instagram!

Engineer 19. lipnja 2018.

Nakon što je zapalila internet u kupaćem kostimu s motivom američke zastave, Severinin profil je od sada "privatan".

Nakon što je na svom Instagram profilu uzastopno oduševljavala svoje fanove izdanjima u kupaćem kostimu i objavama drugih događaja intimne prirode gdje se sjećamo dirljive proslave njenog rođendana kada je snimljena u suzama, Severina je odlučila promijeniti ploču.

U postavkama svog Instagram profila, odlučila je da objave više nisu vidljive javno nego samo dosadašnjim pratiteljima i ljudima čije će zahtjeve za praćenje pjevačica odobriti.

Severina je Instagram zaključala dva dana nakon što je objavila fotografiju sa sinom Aleksandrom što daje naslutiti da se s objavom nije složio dječakov otac i Severinin bivši partner Milan Popović s obzirom na to da je svojedobno tražio od društvene mreže Instagram da ukloni sve sinove fotografije s profila Severine i Igora Kojića te će kako tvrdi, i dalje štititi sina od medijskog eksponiranja.

Severinu na društvenoj mreži Instagram prati 777 tisuća ljudi, a kada će njen profil biti dostupan svima onima koje inspirira njena pojava, osjećaj za modu, glazba ili nešto treće, bit će poznato ubrzo.

 

 

Podijeli članak