Promo

Sergej Ćetković najavio početak ljetne turneje po hrvatskoj obali!

PR 20. ožujka 2019.

Sergej je jedan od najomiljenijih pjevača u regiji, a njegovu glazbu posebno obožavaju žene

Nakon tri rasprodana koncerta u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog krajem prošle godine, Sergej Ćetković s veseljem najavljuje početak ljetne turneje po hrvatskoj obali i to nastupom u Opatiji 27. srpnja

Na Ljetnoj pozornici prvi put sam nastupio prije deset godina kada se ondje održavao Hrvatski radijski festival. To je ujedno bio i moj prvi nastup u Hrvatskoj. Veselim se što se ponovno vraćam na tu prekrasnu binu jer ostala mi je u lijepom sjećanju, rekao je Ćetković najavljujući nadolazeću ljetnu turneju.

Sergej je jedan od najomiljenijih pjevača u regiji, a njegovu glazbu posebno obožavaju žene. Nakon tri rasprodana koncerta u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog krajem prošle godine, ovoga ljeta Sergej će zapjevati na opatijskoj Ljetnoj pozornici.

Intimni koncert, u organizaciji Star produkcije, održat će 27. srpnja 2019. godine. Glazbenik i kantautor koji je na sceni 20 godina romantičan glazbeni spektakl najavio je novom pjesmom “Ljubav” za koju kaže da je najposebnija u njegovoj karijeri.

“Balade me uvijek najviše inspiriraju. To su pjesme koje u sebi nose toliko snažnu emociju da vas pri svakom slušanju uvijek iznova pomaknu. U pjesmi će se pronaći najviše oni koji teško nalaze prave riječi za iskazivanje najdubljih osjećaja” – iskren je Sergej, koji potpisuje glazbu i tekst ove predivne balade.

Iako po prirodi skroman, Sergej u regiji uživa status zvijezde. Njegovi koncerti nerijetko se pretvore u veliki plesni podij, nastup je uvijek popraćen vriskovima i ovacijama posjetitelja, a ulaznice se rasprodaju i po nekoliko tjedana ranije. Ćetković je do sada objavio šest studijskih albuma i tri kompilacije, a predstavljao je i 2014. godine Crnu Goru na Eurosongu. Jedini je crnogorski predstavnik koji se kvalificirao u finale europskog natjecanja.

Sergejeva ljubavna glazbena bajka 27. srpnja u Opatiji koncert je koji se ne propušta, a ulaznice možete nabaviti u sustavu i svim prodajnim mjestima Eventima.