Selena Gomez i Elle Fanning glume u sljedećem filmu Woody Allena!

Viktoria Mikulić 09. kolovoza 2017.

Ime filma još ne znamo, ali glumačka postava je fenomenalna...

Iako predivna Selena najveću pozornost dobiva svojom glazbenom karijerom, ne smijemo zaboraviti i na njezine glumačke sposobnosti. Sjetimo je se samo u filmu iz 2013. ‘Spring Breakers: Proljetno ludil0’ gdje je totalno izašla iz Disneyeve ljuske i savršeno utjelovila pljačkašicu, glumeći zajedno sa Vanessom Hudgens i Ashley Benson. Zatim je dobila ulogu u dirljivoj glazbenoj drami ‘Rudderless’ te nastavila niz odličnih uloga u naslovima ‘The Big Short- Oklada stoljeća’ i ‘In Dubious Battle: Neizvjesna bitka’.

https://www.instagram.com/p/BXjMKLXj5_4/?hl=hr&tagged=woodyallen

No Selena još nije završila. Zapravo, čini nam se da njezina filmska karijera tek kree uzlaznom putanjom. 25- godišnja pjevačica će biti zvijezda u sljedećem filmu Woody Allena, pod distribucijom Amazon Studios-a. Elle Fanning i Timothée Chalamet također su dobile uloge u filmu.

Iako još ne znamo njegovo ime, bit će zanimljivo kako će obožavatelji poznatih Gomez i Fanning reagirati na vijest – Allenova usvojena kći Dylan Farrow napisala je otvoreno pismo za New York Times 2014. godine optužujući ga za seksualno zlostavljanje. Nakon toga slijedi kolumna sina njegova Ronana za Hollywood Reporter, koji tvrdi da industrija zabave skreće pogled na redateljeve optužbe za seksualno zlostavljanje.