SCH&SCHKE – frizerski salon čiji koncept poslovanja nema konkurencije!

Viktoria Mikulić 22. studenoga 2017.

Osim što su jedinstveni po organskim preparatima za kosu, nakon izlaska iz ovog salona osjećat ćete se potpuno drugačije!

SCH&SCHKE frizerski salon – Nedavno sam posjetila frizerski salon SCH&SCHKE te se uvjerila da nije nimalo sličan ostalim salonima u Zagrebu, a i šire. Zašto? Iz nekoliko razloga:

Prvenstveno, važno je spomenuti kako u salonu koriste samo organsku premium boju za kosu te su ujedno i prvi salon u Hrvatskoj zasnivan upravo na korištenju isključivo organskih proizvoda.

SCH&SCHKE frizerski salon

Budući da me je to sve skupa zaintrigiralo, odlučila sam otići na bojanje kako bi se i sama uvjerila u razliku između prirodnih boja i ‘kemikalija’ koje sam prije koristila. Iskreno, dok nisam isprobala Natulique prirodnu boju za kosu, ni sama nisam vjerovala da će mi kosa nakon toga izgledati potpuno drugačije, mekše, laganije i zdravije. Jednostavno, nisam bila dovoljno informirana o onome prije pa nisam ni mogla znati da je ovaj izbor najbolji za mene.

Čim sam ušla u salon, svidio mi se način na koji vlasnica salona Goga Belančić pristupa svakome klijentu. Ova dugogodišnja vrhunska stilistica i koloristica čije je iskustvo neprocjenjivo, već pri samom ulazu, svakoga dočeka veoma srdačno. I ono što je najvažnije, ne pravi razliku između nikoga već uzme dovoljno vremena i podjednako se posveti svakome klijentu. SCH&SCHKE frizerski salon

Ono što se meni osobno svidjelo, iako slovi kao jedan od najboljih salona u gradu, tamo nećete naići na uštogljenost i ‘brojna’ razvikana imena te samim time osjećat ćete se opušteno, a ne kao da ste stigli na modnu reviju, neprestano razmišljajući o tome jeste li prikladno odjeveni za ovaj salon.

Prije nego što počne s procesom ‘preobrazbe’, vlasnica Goga sasluša svačiju želju,a zatim objasni mogućnosti i sugerira boju ili frizuru ovisno o stanju kose i obliku lica. Tijekom bojanja, klijent je odlično upućen u sve preparate s kojim se kosa tretira.

Što se tiče ambijenta, unutra nećete naići na raskošan interijer čija će vas ljepota odvratiti od konačnog rezultata vaše frizure, zbog čega ste prethodno došli. Štoviše, iznenadit će vas upravo ta minimalistička elegancija koja dodatno potkrepljuje priču o ‘organskom’ salonu. Prostor je velik i svijetao, prevladavaju crna i bijela boja, a najveći ukras salona čine biljke koje sežu sve do stropa. Sve u svemu, to je sve što nam treba tijekom stresnih i užurbanih radnih dana, umirujuća i ugodna atmosfera. SCH&SCHKE frizerski salon

SCH&SCHKE frizerski salon

Također, istaknula bih lokaciju na kojoj se salon nalazi. Ako smo zadovoljni kvalitetom i cijenom, mislim da nikome od nas nije teško prevaliti koji kilometar više. Ne znam za vas, ali ja nisam među onima kojima je frizer prvi susjed jer mi blizina salona ne igra ulogu, kvaliteta je moj prioritet.

No ono što je odlično kod ovog salona, je to da čak ni nećete morati brinuti o lokaciji. I u ovom segmentu izašli su ususret brojnim klijentima. Njihova zavidna lokacija nalazi se u samom centru grada na adresi Pavla Hatza 7, gdje je prometna povezanost i više nego odlična.

SCH&SCHKE frizerski salon

Za kraj, samo ću reći jedno. Kažu da nisu bitna tuđa mišljenja, no nećemo se lagati. Svi volimo kada nam netko pohvali frizuru i kaže kako lijepo izgledamo. U neposrednoj blizini imam dvije osobe koje ne primjećuju apsolutno ništa (bez pretjerivanja). No neki dan, primijetili su moju frizuru i po prvi puta, gledajući je s velikim interesom, istu su pohvalili. To ja zovem wow efektom, kada jedan salon ne otvori oči samo tebi, nego i drugima oko tebe. Nisu mi uljepšali samo dan – nego cijeli tjedan!

SCH&SCHKE frizerski salon

 

FRIZERSKI SALON SCH&SCHKE

Pavla Hatza 7, 10000 Zagreb

Telefon:
01 48 46 277
091 622 0009

E-mail:
siske.frizerski@gmail.com